27.1.2022
KATSO ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV -MALLIN ENSIESITTELY Ajankohtaista & Uutta

Uusi ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV on kohta täällä. Škodan uusi täyssähköinen coupé-katumaasturimalli ensiesitellään digitaalisesti verkossa maanantaina 31. tammikuuta 2022 klo 17:00.

Uusi ENYAQ COUPÉ iV on ENYAQ iV -katumaasturin sisarmalli täynnä vahvasti tunteita herättäviä piirteitä. Elegantin coupé-katumaasturin dynaaminen ulkonäkö juontaa kirkkaankeltaisesta VISION iV -konseptiautosta, joka merkitsi Škodan sähköistymisen eMobility-aikakauden alun lähestymistä.

Uusi ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV ensiesitellään kohta! Jo nyt sen luojiin on mahdollista tutustua erikoissivustolla.

ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV on Škodan sähköistymisen uusin vaihe. Korin dynaamisten muotojen ansiosta aerodynamiikka on erinomainen, mikä käytännössä tuntuu pitempänä toimintamatkana. ENYAQ COUPÉ iV:n toimintamatka voi olla jopa 545 kilometriä (ennakkotieto WLTP-kulutusmittausstandardin mukaan). Uusi coupé-katumaasturi on linjakkaasta muotoilustaan huolimatta sisätiloiltaan erinomaisen suuri ja käytännöllinen kuten muutkin ŠKODA-automallit. Tavaratilaa on tarjolla hulppeat 570 litraa, ja malli tarjoilee lukuisia Simply Clever -ratkaisuja.

ENYAQ iV -katumaasturimallin tapaan uuteen täyssähköiseen coupé-katumaasturiin on saatavissa Crystal Face -etumaski, jolloin keulan ŠKODA-säleikön pystyripoja sekä vaakalistaa valaisee jopa 131 lediä. Sisustukseen ovat tarjolla myös samat kestävän kehityksen materiaalit kuin täyssähköiseen ENYAQ iV -katumaasturiinkin.