UUDEN AUTON OSTO AJANKOHTAISTA?

Tule mukaan tutkimukseen, jossa seurataan auton hankinnan suunnittelua ja etenemistä! Keräämme helppokäyttöisen älypuhelinsovelluksen avulla havaintoja esim. sinua kiinnostavista automerkeistä ja automainoksista. Tutkimuksella keräämme tietoa kokemuksistasi (esim. tiedonhankinta, vertailu) ennen ostopäätöksen tekemistä. Tietojen täyttäminen on helppoa ja nopeaa. Tässä vastaavaan tutkimukseen osallistuneiden kokemuksia:

“Applikaatio oli mielenkiintoinen ja näppärä. Asensin sen sekä puhelimeen että tablettiin. Sen käytön kanssa ei ole ollut ongelmia. Kuvien lisääminen onnistui hyvin. Kysymyslomakkeessa voisi minun puolestani olla enemmänkin kysymyksiä, sillä mielelläni kommentoisin vaikka runsaamminkin kuin nyt.”

”Applikaation kanssa ei ollut mitään ongelmia. Se oli todella helppokäyttöinen, nopea ja toimiva.”

Osallistujilta odotamme noin 4 viikon ajan mobiilipäiväkirjan täyttämistä aktiivisesti auton ostoon liittyvistä havainnoista. Osallistujat saavat tutkimuksen päätteeksi henkilökohtaisen raportin, joka kertoo millaisia auton ostajia he ovat muihin vastaavassa tila teessa oleviin verrattuna. Lisäksi osallistuja saa 50 euron arvoisen S-ryhmän lahjakortin. Tutkimuksen toteuttaa Palvelu Plus Oy.

Tutkimukseen voit ilmoittautua Tammikuun 2017 aikana.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen =>