Uuden OCTAVIA RS iV:n ensimmäiset luonnoskuvat

Mladá Boleslav ŠKODA näyttää ensimmäiset kuvat täysin uudesta ŠKODA OCTAVIA RS iV -mallista. ŠKODA on julkaissut kolme virallista ulkonäköluonnoskuvaa neljännen sukupolven Octavian urheilullisimmasta mallista, joka esitellään Geneven autonäyttelyssä Mustat RS-yksityiskohdat vahvistavat mittasuhteiltaan tyylikkään ja edeltänyttä sukupolvea hieman suuremman, suosituimman ŠKODA-automallisarjan dynaamista muotokieltä. ŠKODA RS -malliston ensimmäisenä lataushybridinä OCTAVIA RS iV on ainutlaatuisesti perheauton monikäyttöisyyden ja urheilullisen suorituskyvyn ympäristövastuullisuuteen ja taloudellisuuteen yhdistävä auto.

Kaksikymmentä vuotta sitten esitellyn ensimmäisen OCTAVIA RS -mallin viitoittamalla tiellä uusi ŠKODA OCTAVIA RS iV on valmis kirjoittamaan uuden luvun RS-mallien menestyksen kirjaan. OCTAVIA RS on erittäin suosittu valinta OCTAVIA-mallistosta: Euroopan ydinmarkkinoilla Saksassa, Britanniassa ja Sveitsissä joka viides Octavia on ollut RS-malli. Myös Suomessa OCTAVIA RS -mallin osuus on ollut jopa 20% mallin myynnistä. Asiakkaat ovat ihastuneet runsaisiin sisätiloihin, monikäyttöisyyteen ja sporttiseen suorituskykyyn. Uudella 180-kilowattisella (245 hv) lataushybridivoimanlähteellä OCTAVIA RS iV yltää ympäristövastuullisesti erinomaiseen polttoainetaloudellisuuteen ja alhaiseen CO2-päästöön.

Luonnoskuvat esittävät OCTAVIA RS iV:n coupémaisen liftbackin ja dynaamisen Combi-farmarimallin piirteet. Todellisia katseenvangitsijoita ovat jäähdyttimen musta ŠKODA-säleikkö ja urheilullinen etuhelma, jossa on kookkaat ilmanottoaukot ja näyttävän mustat yksityiskohdat. OCTAVIA RS iV:n dynaamista kokonaisilmettä korostavat kookkaat kevytmetallivanteet, etu- ja takadiffuusori sekä liftback-mallin takaluukkuspoileri ja Combi-farmarimallin katon takareunaspoileri.

MEDIALAATIKKO
Kuvat: ŠKODA AUTO

Lataa kaikki