Uuden OCTAVIA RS iV:n ensimmäiset luonnoskuvat

ŠKODA RS-malliston ensimmäinen lataushybridi yhdistää erinomaisen suorituskyvyn ympäristövastuullisuuteen.
TESKTI JA KUVAT: ŠKODA AUTO

ŠKODA näyttää ensimmäiset kuvat täysin uudesta ŠKODA OCTAVIA RS iV -mallista. ŠKODA on julkaissut kolme virallista ulkonäköluonnoskuvaa neljännen sukupolven Octavian urheilullisimmasta mallista, joka esitellään Geneven autonäyttelyssä 3. maaliskuuta 2020.

Mustat RS-yksityiskohdat vahvistavat mittasuhteiltaan tyylikkään ja edeltänyttä sukupolvea hieman suuremman, suosituimman ŠKODA-automalli-sarjan dynaamista muotokieltä.

ŠKODA RS -malliston ensimmäisenä lataushybridinä OCTAVIA RS iV on ainutlaatuisesti perheauton monikäyttöisyyden ja urheilullisen suorituskyvyn ympäristövastuullisuuteen ja taloudellisuuteen yhdistävä auto.

Kaksikymmentä vuotta sitten esitellyn ensimmäisen OCTAVIA RS -mallin viitoittamalla tiellä uusi ŠKODA OCTAVIA RS iV on valmis kirjoittamaan uuden luvun RS-mallien menestyksen kirjaan.

OCTAVIA RS on erittäin suosittu valinta OCTAVIA-mallistosta: Euroopan ydinmarkkinoilla Saksassa, Britanniassa ja Sveitsissä joka viides Octavia on ollut RS-malli. Myös Suomessa OCTAVIA RS -mallin osuus on ollut jopa 20% mallin myynnistä.

Asiakkaat ovat ihastuneet runsaisiin sisätiloihin, monikäyttöisyyteen ja sporttiseen suorituskykyyn. Uudella 180-kilowattisella (245 hv) lataushybridivoimanlähteellä OCTAVIA RS iV yltää ympäristövastuullisesti erinomaiseen polttoainetaloudellisuuteen ja alhaiseen CO2-päästöön.

Luonnoskuvat esittävät OCTAVIA RS iV:n coupémaisen liftbackin ja dynaamisen Combi-mallin piirteet. Todellisia katseenvangitsijoita ovat jäähdyttimen musta ŠKODA-säleikkö ja urheilullinen etuhelma, jossa on kookkaat ilmanottoaukot ja näyttävän mustat yksityiskohdat.

OCTAVIA RS iV:n dynaamista kokonaisilmettä korostavat kookkaat kevytmetallivanteet, etu-ja takadiffuusori sekä liftback-mallin takaluukkuspoileri ja Combi-farmarimallin katon takareunaspoileri.

Lisää aiheesta: tästä linkistä