17.11.2017
Uuden ŠKODA KAROQ -mallin hinnat julkaistu ja ennakkomyynti alkanut Ajankohtaista & Uutta

KAROQ-mallin hinnat alkavat 27 327,76 eurosta. Uutuus on myynnissä heti ja auto lanseerataan Suomessa tammikuussa 2018.

ŠKODA KAROQ on täysin uusi kompaktin kokoluokan katumaasturi. Aitoon ŠKODA-tapaan uudessa KAROQ-mallissa on väljät sisätilat, suuri tavaratila ja kattava varustelu. Tuotannon alkuvaiheessa on valittavissa neljä moottoria, joiden tehot ovat välillä 85 kW (115 hv) ja 110 kW (150 hv). Riippumaton Euro NCAP -tutkimuslaitos testasi uutuuden ja kompaktikokoluokan KAROQ-katumaasturi sai turvallisuudesta täydet viisi tähteä ja on yksi luokkansa turvallisimmista.

TEKSTI: ŠKODA Auto / KUVAT: ESKO TUOMISTO

ŠKODA KAROQ -malliston hinnat alkavat 27 327,76 eurosta. Tällöin auton sydämenä toimii 1.0 TSI moottori ja varustetasona hyvin varusteltu Ambition-varustelu. Valittavana on kolme kattavaa varustetasoa: Ambition, Style sekä ylellisimmin varusteltu Exclusive. Kompakti katumaasturi on tarjolla niin etuvetoisena kuin älykkäällä nelivedolla varustettuna. Nelivetoisen KAROQ-mallin alkaen hinta on 36 888,76 € tehokkaalla ja taloudellisella 2.0 TDI 150 (110 kW / 150 hv) -moottorilla varustettuna.

ŠKODA KAROQ Exclusive -malli on malliston ylellisimmin varusteltu varustetaso.

Jo Ambition varustelussa on vakuuttava turvavarustus sekä lukuisa määrä mukavuusvarusteita, mm. sähköinen ajovakaudenhallinta (ESC), joka sisältää monitormäysjarrutusjärjestelmän, automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä jalankulkijasuojalla sekä seitsemän turvatyynyä. Kattava mukavuusvarustus sisältää mm. Bolero-audiojärjestelmän 8″ värillisellä kosketusnäytöllä, KESSY -avaimettoman keskuslukituksen ja käynnistyksen, pysäköintitutkan eteen ja taakse, vakionopeuden säätimen, nahkaisen lämmitettävän monitoimiohjauspyörän, Bluetooth-matkapuhelinvalmiuden sekä 16” kevytmetallivanteet.

ŠKODA KAROQ Exclusive -malli on malliston ylellisimmin varusteltu varustetaso. Tässä mallissa on jo kaikki mitä toivoa saattaa sekä normaalisti vasta ylemmässä kokoluokassa tarjolla olevia varusteita, kuten Amundsen-navigointijärjestelmä 8” kosketusnäytöllä, Canton Sound System -äänentoistojärjestelmä, LED-ajovalot AFS-toiminnolla, kaukovaloavustin, sähkötoiminen takaluukku + Virtual Pedal, peruutuskamera, mukautuva vakionopeudensäädin, kaista-avustin sekä kaistanvaihtovaroitin, liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä, nahkaverhoilu, kuljettajan istuimen sähköinen säätö, VarioFlex-takaistuinjärjestelmä sekä 18” kevytmetallivanteet.

ŠKODA Karoqin suurin sallittu perävaunumassa on 2 000 kiloa.

Hinnastot, varusteluettelo sekä lisätietoa KAROQ-mallista löytyy oheisilta sivuilta: http://www.skoda.fi/mallisto/karoq/karoq