Uuden ŠKODA KODIAQ -mallin hinnat julkaistu

> Uuden ŠKODA KODIAQ -mallin alkaen hinta 30 027,16 euroa

> Ennakkomyynti on alkanut vauhdikkaasti

> Ensimmäiset KODIAQ-mallit ovat nähtävillä ŠKODA-jälleenmyyjillä tammi-helmikuussa järjestettävällä Š KODA KODIAQ Tour 2017 -kiertueella

> Uutuus lanseerataan Suomessa maalis/huhtikuun vaihteessa 2017

ŠKODA KODIAQ on tsekkiläisen autonvalmistajan ensimmäinen iso katumaasturi. Auton pituus on 4,70 metriä, siinä on tarjolla istuimet jopa seitsemälle sekä luokkansa suurin tavaratila. Maalis/huhtikuun vaihteessa 2017 lanseerattava Škodan uusin malli edustaa kaikkia merkin vahvuuksia: luonteikasta muotoilua, erinomaisia sisätiloja, käytännön älykkyyttä ja innovatiivista teknologiaa. ŠKODA KODIAQ -malliston hinnat julkaistiin maanantaina 12.12.2016 ja ensimmäisenä päivänä uutuutta myytiin yli 150 kappaletta.

"Ennakkokiinnostus ŠKODA KODIAQ -mallia kohtaan on ollut suurta, mutta silti ensimmäisen päivän myynti yllätti positiivisesti.”, toteaa markkinointi- ja tuotejohtaja Jussi Kostiainen Škodan maahantuonnista.

Malliston hinnat alkavat 30 027,16 eurosta ja nelivetoisten versioiden 35 085,54 eurosta. Lisävarusteena noin 1000€ hintaan on saatavilla myös kolmas penkkirivi – ŠKODA KODIAQ on siis Škodan ensimmäinen seitsenpaikkainen auto.

Škodan ensimmäinen iso katumaasturi valloittaa merkille kokonaan uuden luokan – sekä uusia asiakasryhmiä. Uusi lisäys ŠKODA-mallien valikoimaan tekee merkistä entistä houkuttelevamman konseptinsa ja upean muotoilunsa avulla. Se on myös ensimmäinen ŠKODA, jossa pystyy olemaan aina verkossa ja siksi se tarjoaa enemmän mukavuutta, turvallisuutta ja ajankohtaista informaatiota. Valittavana on neljä kattavaa varustetasoa Active, Ambition, Style sekä malliston huipulla oleva Exclusive.

Jo alkaen mallissa on erittäin kattava turvavarustus mm. sähköinen ajovakaudenhallinta (ESC), joka sisältää monitormäysjarrutusjärjestelmän, automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä jalankulkijatunnistuksella sekä seitsemän turvatyynyä. Kattava mukavuusvarustus sisältää mm. kaksialueisen automaatti-ilmastoinnin, sadetunnistimen, Swing-tietoviihdejärjestelmän 6,5" värillisellä kosketusnäytöllä, pysäköintitutkan taakse, vakionopeuden säätimen, nahkaisen monitoimiohjauspyörän sekä matkapuhelimen yhdistettävyyttä varten SmartLink- ja SmartGate-toiminnot sekä Bluetooth-matkapuhelinvalmiuden.

ŠKODA KODIAQ Exclusive -malli on malliston ylellisimmin varusteltu versio, jonka alkaen hinta autoveroineen on 46 670,73 euroa tehokkaalla ja taloudellisella sylinterienlepuutustekniikalla varustetulla 1.4 TSI ACT (110 kW/150 hv) -moottorilla seitsemänvaihteiseen DSG-automaattivaihteistoon yhdistettynä. Tässä mallissa on vakiona huikeat varusteet, kuten LED-ajovalot, joissa ajotilanteeseen sopeutuva AFS- ja kaarrevalotoiminto, mukautuva vakionopeuden säädin, automaattinen pysäköintiavustin, sähkötoiminen takaluukku, jossa myös kosketukseton takaluukun avausmahdollisuus, kaista-avustin, kaistanvaihtovaroitin, ruuhka-avustin, liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä, 8” Columbus-navigointilaitteisto, Area View 360 kamerajärjestelmä, kolmialueinen automaatti-ilmastointi, lämmitettävä ohjauspyörä, nahkaverhoilu tuuletetuilla etuistuimilla, sähkötoiminen kattoikkuna, 18" Trinity-kevytmetallivanteet sekä Offroad Mode ja mukautuva alustan säätö 4x4-malleissa.

Viisi voimanlähdettä – kaksi TDI-moottoria ja kolme TSI-moottoria – muodostavat ŠKODA Kodiaqin moottorivalikoiman. Moottoritilavuudet ovat 1,4 l ja 2,0 l tehoiltaan 92–140 kW (125–190 hv). Diesel- ja bensiinimoottoreissa on turboahdetut moottorit, ja ne täyttävät EU6-päästöstandardit. Kaikissa moottoreissa on lisäksi Stop-Start-järjestelmä, jarrutusenergian talteenotto ja tehokas lämmönhallintajärjestelmä, mikä tukee alhaista kulutusta suurista tehoista huolimatta. ŠKODA Kodiaqia saa useilla eri vaihteistoilla. Moottorista riippuen tarjolla on 6-vaihteinen käsivalintainen vaihteisto ja DSG-vaihteisto kuudella tai seitsemällä vaihteella. Sähköisesti hallittavan nelivetojärjestelmän saa useimpiin moottorivaihtoehtoihin. Se lisää pitoa, vakautta ja ajoturvallisuutta merkittävästi – myös maastossa. ŠKODA Kodiaq –malliston vetopainot ovat suurimmillaan jopa 2,5 tonnia.

Ensimmäiset KODIAQ-mallit ovat nähtävillä ŠKODA-jälleenmyyjillä tammi-helmikuussa järjestettävällä ŠKODA KODIAQ Tour 2017 –kiertueella ja uutuus lanseerataan Suomessa pian tämän jälkeen maalis/huhtikuun vaihteessa.

Hinnastot sekä lisätietoa KODIAQ-mallista löytyy oheisilta sivuilta:

http://www.skoda.fi/mallisto/kodiaq/

Lisätietoja:

Kari Aalo

Viestintäpäällikkö

kari.aalo(at)skoda.fi

Helkama-Auto Oy on osa Helkama-yhtiöitä. Helkama-Auto on Škoda-autojen, -varaosien ja -lisävarusteiden maahantuoja Suomessa.

Communications Manager

MEDIALAATIKKO
Kuvat: ŠKODA AUTO

Lataa kaikki