2.2.2018
Uuden ŠKODA KODIAQ SPORTLINE -mallin hinnat julkaistu Ajankohtaista & Uutta

Tšekkiläinen ŠKODA esittelee uuden ŠKODA KODIAQ SPORTLINE -mallin, joka on ison KODIAQ-katumaasturimallin erityisen dynaaminen versio.

Urheilullinen ulkonäkö korostaa voimaa ja dynaamisuutta. ŠKODA KODIAQ SPORTLINE -malliin on tarjolla kuusi moottori-vaihteisto-yhdistelmää. Sen ulko- ja sisäpuolen yksityiskohdat korostavat auton urheilullisuutta.

  • Ennakkomyynti alkanut
  • Sporttista muotokieltä keulassa ja perässä
  • Erityisesti ŠKODA KODIAQ SPORTLINE -malliin suunnitellut 19- ja 20-tuumaiset vanteet
  • Alcantara®-verhoillut urheiluistuimet
  • Modernit avustinjärjestelmät ja edistykselliset tietoviihdepalvelut
  • Tarjolla on kuusi moottori-vaihteisto-yhdistelmää: tehot 110 – 140 kW (150 – 190 hv)

Uuden kookkaan ŠKODA KODIAQ SPORTLINE -mallin yksilölliset sisätilat ja ulkonäkö korostavat auton voimaa ja dynaamista luonnetta. Matkustamossa on lukuisia uusia yksityiskohtia ja ominaisuuksia, kuten Alcantara®-verhoillut urheiluistuimet.

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE -mallin jäähdyttimen säleikkö, ulkopeilikotelot ja sivuikkunoiden kehykset ovat mustat. Katumaasturi erottuu joukosta etupuskurin alaosassa olevien mustien osien ansiosta. Perää koristaa kapea, hopeanvärinen lista takapuskurin alaosassa. Takalasi ja takasivulasit ovat tummennetut (SunSet-lasit).

KODIAQ SPORTLINE -mallin kylkisuojalistat on maalattu korinvärisiksi, ja ovien alareunoissa on mustat suojalistat. Autossa on vakiona uudet 19-tuumaiset kevytmetallivanteet, ja siihen on saatavana lisävarusteena 20-tuumaiset vanteet. Auton tunnistaa myös etulokasuojissa ja hansikaslokeron kannessa olevista SPORTLINE-tekstilogoista.

Tutustu tarkemmin uutuuteen skoda.fi/mallisto/kodiaq/kodiaq-sportline