2.8.2021
Uudistunut ŠKODA KODIAQ ihastuttaa jo 60 sekunnissa Ajankohtaista & Uutta

Uudistuneeseen ŠKODA KODIAQ -katumaasturiin on helppo ihastua. Seuraavan 60 sekunnin aikana näytämme, miten edistyksellinen KODIAQ on. Kannattaa katsoa!

TEKSTI JA KUVAT: ŠKODA auto

Mukavampi ja vaivattomampi nykyaikaisen tekniikan ansiosta - sellainen on Škodan suurin katumaasturi, uudistunut ŠKODA KODIAQ. Uudistuksissa on säilytetty Kodiaqin perinteiset vahvuudet, kuten erittäin suuret sisätilat, monipuoliset varustelu- ja moottorivaihtoehdot sekä tietenkin hyvä vastine rahalle. Juontaja Alex Montyro esittelee uudistuneen katumaasturin kohokohdat, joihin ihastuu helposti.

Enemmän tunnetta

Uudistuneen KODIAQ-katumaasturin ulkonäkö on entistä vahvemmin tunteisiin vetoava. Uusi korkeampi konepelti ja jäähdyttimen pystympi säleikkö tuovat keulailmeeseen uutta luonnetta. Škoda on onnistunut parantamaan Kodiaqin aerodynamiikkaa, mikä näkyy pakokaasupäästöjen ja polttoaineen kulutuksen pienentymisenä. Uusi takaspoileri lisää sporttisuutta ja jopa 20-tuumaiset kevytmetallivanteet jykevyyttä.

Uudistuneen Kodiaqin aerodynamiikka pienentää päästöjä ja polttoaineen kulutusta.

Uudet istuimet

Uudet istuimet varmistavat, että autossa kaikki matkustavat mukavasti. Kodiaqiin on nyt saatavissa sähköisesti säädettävät, ergonomiset etuistuimet muistilla. Istuimissa on säädettävä reisituki sekä hieronta- ja tuuletustoiminnot. Verhoiluna on rei’itetty nahka. Istuinverhoilujen erityisen ympäristövastuullinen vaihtoehto on vegaanisista kierrätysmateriaalista kestävän kehityksen mukaisesti valmistettu Eco-verhoilu.

Uudistunut KODIAQ vetoaa nyt entistäkin vahvemmin tunteisiin.

Moderni tekniikka

Digitaalinen Virtual Cockpit -mittaristo, entistä parempi Canton Sound System -äänentoistojärjestelmä, ennakoiva Crew Protect Assist -turvajärjestelmä ja kattavampi tunnelmavalaistus ovat vain muutamia esimerkkejä uudistuneen Kodiaqin edistyksellisestä tekniikasta. Ensimmäistä kertaa Kodiaqiin saa nyt myös Matrix LED -ajovalot.

Uudistuneeseen KODIAQ-katumaasturiin saa myös Matrix LED -ajovalot.

Voimakkaat moottorit

Uudistuneeseen KODIAQ-katumaasturiin tarjolla olevien moottoreiden tehot ovat välillä 110 ja 180 kW (150 ja 245 hv). Malliston suorituskykyisimmässä RS-malliversiossa on nyt bensiinimoottoriin siirtymisen myötä aiempaa enemmän tehoa. Moottorivalikoima käsittää bensiiniversioiden lisäksi myös tehokkaita ja taloudellisia dieselmoottoreita.