Uusi ŠKODA KODIAQ RS: urheilullinen, arjessa mukava ja ylellisen tilava

ŠKODA KODIAQ RS on Škodan uusi urheilullinen huippumalli. Tämä suorituskykyinen katumaasturi ensiesitellään Pariisin autonäyttelyssä ensi viikolla. Škodan RS-malliston uusimmassa tulokkaassa reilut ja muunneltavat sisätilat yhdistyvät urheiluliseen sisustukseen ja Škodalle ominaiseen käytännöllisyyteen.

Urheiluistuimet ja niihin integroidut pääntuet ovat ŠKODA KODIAQ RS -mallissa vakiovaruste. Istuimien istuinosien ja selkänojien verhoiluna on tyylikäs Alcantara, joka on tuttu materiaali etenkin moottoriurheilun maailmasta. Rei’itetyn Alcantara-verhoilun kontrastisaumat ja punaiset yksityiskohdat ovat visuaalisen upea kohokohta. Istuimien sivuosat on verhoiltu carbon-nahkalla kuten etuistuimien välinen kyynärnoja ja kyynärnojapinnat oviverhouksissa. Näissä verhoiluosissa on punaiset saumat.

Urheiluohjauspyörässä punaiset kontrastisaumat ja uusi RS-logo
Monitoiminäppäimellistä urheiluohjauspyörää koristavat RS-logo ja punaiset kontrastisaumat. Oviverhousten materiaali on musta Alcantara, mutta korostavan punaisen timanttikuvion sijasta kontrastisaumat ovat mustat. Carbon-ilmeinen kojelauta, musta kattoverhous ja jaloteräksiset poljinlevyt viimeistelevät ŠKODA KODIAQ RS -mallin sisätilojen urheilullisuuden. Luonnollisesti tästä suorituskykyisestä katumaasturimallista löytyvät kaikki KODIAQ-mallien tutut ja vahvat ominaisuudet: reilusti tilaa jopa seitsemälle hengelle, suuri tavaratila ja kaikille ŠKODA-automalleille ominaiset Simply Clever -ratkaisut.

Lue lisää KODIAQ RS-mallista näistä linkeistä:

ŠKODA paljastaa yksityiskohtia KODIAQ RS -mallista