Uusi ŠKODA KODIAQ – Vuoden Auto Suomessa 2018 finalisti

Uusi ŠKODA KODIAQ on valittu Vuoden Auto Suomessa 2018 finaaliin. Auto- ja liikennetoimittajien Vuoden Auto Suomessa 2018 -äänestys huipentuu: toiselle kierrokselle jatkaa kuusi uutuutta. Voittaja julkistetaan 13.12. järjestettävässä Auto- ja Liikennegaalassa.

Uusi ŠKODA KODIAQ on vakuuttanut suomalaiset auto- ja liikennetoimittajat. Vuoden Auto Suomessa 2018 tittelistä kilpaili tänä vuonna peräti 39 ehdokasta kaikista autokokoluokista. Ensimmäisen kierroksen äänet laskettiin yhteen ja jatkoon selvisivät seuraavat kuusi uutuutta: ŠKODA KODIAQ, Kia Stinger, Opel Insignia, Seat Ibiza, Volkswagen T-Roc ja Volvo XC60.

Auto-ja liikennetiedottajien lehdistötiedote 23.11.2017:

”Auton uutuusarvon ohella Vuoden Auto Suomessa -raatilaisten tärkeinä valintaperusteina ovat rahalle saatava vastine sekä muut ominaisuudet, kuten ajettavuus, mukavuus, tilat, tekninen edistyksellisyys sekä ympäristöystävällisyys. Myös muotoilun merkityksellisyyttä painotettiin.

Toinen, ratkaiseva äänestys käynnistyy nyt välittömästi, kun ensimmäisen kierroksen tulokset on julkaistu. Finaalikierroksella Auto- ja liikennetoimittajat ry:n jäsenillä on käytettävissään 15 ääntä, jotka he voivat jakaa haluamallaan tavalla. Yksi kuudesta ehdokkaasta on nostettava omassa pistejaossa voittajaksi, mutta toisaalta kaikille ei tarvitse antaa pisteitä.

Eniten ääniä saanut automalli palkitaan arvostetulla Vuoden Auto Suomessa 2018 -tittelillä. Voittaja julkistetaan 13. päivä joulukuuta Helsingin Messukeskuksessa järjestettävässä Auto- ja Liikennegaalassa. Lähes loppuunmyydyn gaalan kohokohtia ovat myös Vuosisadan Liikenneteon ja Vaikuttajan palkitsemiset sekä auton arvonta.”