Uusi ŠKODA Octavia Scout – arkeen ja vapaa-aikaan

ŠKODA laajentaa mallistoaan - uusi ŠKODA Octavia Scout ensiesitellään Geneven autonäyttelyssä maaliskuun alussa 2014. Jykevä farmarimallinen monitaituri pitää sisällään erottuvaa ulkonäköä, innovatiivista nelivetotekniikkaa sekä huippu ajo-ominaisuudet.

“Uusi ŠKODA Octavia Scout on kaikin tavoin älykäs monitaituri – mallinimi, joka täytyy ansaita Škodalla,” sanoo Dr. Frank Welsch, teknisestä tuotekehityksestä vastaava Škodan hallituksen jäsen. “Uusi malli on todellinen partiolainen ja tarjoaa uniikin kokonaisuuden: jykevää näyttävyyttä, vaikuttavat neliveto-ominaisuudet sekä runsaasti tilaa yhdistettynä viimeisimmillä turvallisuus- ja mukavuusratkaisuilla sekä modernilla moottoriteknologialla. Uusi Octavia Scout asettaa uudet standardit crossover-segmenttiin.”

Uusi ŠKODA Octavia Scout perustuu Octavia Combi –malliin, lisättynä jykevyyttä tuovalla Scout-ulkonäöllä. Sekä auton edessä että takana voimakkuutta ilmentävät mustat puskurit hopeanvärisillä elementeillä. Jykevyyttä tuovat myös mustat lokasuojan levikkeet sekä helmalistat yhdistettynä suojaavilla kylkilistoilla. Maavara on 33 millimetriä suurempi verrattuna vakiomaavaralla varustettuun Octavia-malliin. 17” kevytmetallivanteet kuuluvat vakiovarustukseen, kuten myös sisustuksen 3-puolainen nahkainen monitoimiohjauspyörä sekä erityisesti Scout-malliin suunnitellut yksityiskohdat.

Modernin 5. sukupolven Haldex-nelivetoteknologian avulla auton etenemiskykyä on parannettu merkittävästi. Kiitos suuremman lähestymis- sekä jättökulman, Scout-malli on valmis entistäkin haastavimmille teille. Maksimi vetopaino on noussut 25%, joka on parhaimmillaan jopa 2000 kg. Octavia Scout -malli tulee tarjolle kahdella taloudellisella dieselmoottorivaihtoehdolla sekä yhdellä bensiinimoottorivaihtoehdolla. Uudet voimanlähteet ovat 20% taloudellisempia edeltäjäänsä verrattuna.

Uusi ŠKODA Octavia Scout -malli sisältää kaikki uuden Octavian vahvuudet: reilut sisätilat ja suuri tavaratila, toimivat yksityiskohdat ja monikäyttöisyys, lukuisat Simply Clever -ratkaisut, innovatiiviset turvallisuus- ja mukavuusjärjestelmät, erinomainen taloudellisuus ja tyylikäs muotoilu.

Lisätietoja:

Jussi Kostiainen                                                                                    Kari Aalo                         Myynti- ja Markkinointijohtaja                                                                Viestintäpäällikkö jussi.kostiainen(at)helkama-auto.fi kari.aalo(at)helkama-auto.fi

Helkama-Auto Oy on osa Helkama-yhtiöitä. Helkama-Auto on Škoda-autojen, -varaosien ja -lisävarusteiden maahantuoja Suomessa.

Communications Manager

MEDIALAATIKKO
Kuvat: ŠKODA AUTO

Lataa kaikki