Uusi ŠKODA Superb Combi Outdoor

Škodan lippulaivan Superbin mallisto laajenee, kun tarjolle tulee maastohenkinen farmarimallinen Crossover, Superb Combi Outdoor. Uutuus pitää sisällään erottuvaa sekä tyylikästä ulkonäköä, kattavaa Outdoor-varustelua sekä huippuunsa hiotut ajo-ominaisuudet.

Uuden ŠKODA Superb Combi Outdoor -malliston hinnat on julkaistu ja myynti on alkanut. Uutuus vakuuttaa voimakkuutta ilmentävällä ulkonäöllä sekä runsaalla varustelullaan. Tarjolla on niin etuvetoisena kuin nelivetoisenakin kaksi dieselmoottorivaihtoehtoa, 2.0 TDI 140 sekä 2.0 TDI 170. Etuvetoiset mallit ovat varustettu aina 6-vaihteisella DSG-kaksoiskytkin-automaatilla, nelivetomallistosta löytyy vaihtoehto niin manuaalin kuin DSG-automaatin ystäville.

Kuusivaihteisella DSG-kaksoiskytkin-automaatilla varustetun etuvetoisen ŠKODA Superb Combi Outdoor -mallin alkaen hinta vääntävällä 2.0 TDI 140 -moottorilla on autoveroineen 39 687,94 euroa. Nelivetoisen Haldex-kytkimellä sekä 2.0 TDI 140 -moottorilla varustetun manuaalivaihteisen Outdoor-mallin alkaen hinta on 41 560,97 €.

Uusi ŠKODA Superb Combi Outdoor huokuu jykevyyttä sekä itsevarmuutta. Uutuuden keulassa sekä takana on maastohenkisyyttä ilmentävät tumman harmaat puskurit hopeanvärisillä elementeillä. Vahvaa ilmettä tuovat myös niin ikään tumman harmaat lokasuojan levikkeet sekä helmalistat yhdistettynä suojaavilla kylkilistoilla. Vakiovarusteena kuuluva Huonon tien paketti sisältää mm. korotetun maavaran (159 mm), joka viestii Outdoorin maastohenkisyydestä. Lisäilmettä tuovat myös mustat 17” Twister-kevytmetallivanteet, sekä mustat kattokaiteet.

ŠKODA Superb Combi Outdoor -malleihin on tarjolla niin yksityis- kuin yritysautoilijoillekin suunnattu kattavasti varusteltu Ambition Business Outdoor- tai Elegance Business Outdoor -varustelu. Jo Ambition Business Outdoor -varustelu pitää sisällään mm. kaksoisksenonajovalot AFS-toiminnolla, Amundsen+ -navigointilaitteiston, Bluetooth-matkapuhelinvalmiuden, pysäköintiavustimen, KESSY-avaimettoman keskuslukituksen ja käynnistyksen sekä lukuisia muita turvallisuus sekä mukavuusvarusteita.

Uusi ŠKODA Superb Combi Outdoor -malli sisältää kaikki Superb Combin vahvuudet: runsaat tilat, erinomainen toiminnallisuus ja mukavuus, turvallisuus sekä ainutlaatuinen tyylikkyys.

Lisätietoa sekä hinnastot löytyvät täältä .

Lisätietoja:

Jussi Kostiainen                                                                                    Kari Aalo                         Myynti- ja Markkinointijohtaja                                                                Viestintäpäällikkö jussi.kostiainen(at)helkama-auto.fi kari.aalo(at)helkama-auto.fi

Helkama-Auto Oy on osa Helkama-yhtiöitä. Helkama-Auto on Škoda-autojen, -varaosien ja -lisävarusteiden maahantuoja Suomessa.

Communications Manager