30.12.2020
Valitse heti vapaa ŠKODA Škoda Palvelee

Aina ei malta odottaa. Kun autokuume on kovimmillaan, skoda.fi-sivustolta löydät nopeasti ajoon saatavat uudet ŠKODA-mallit kautta maan.

TEKSTI Sari Okko, KUVA Esko Tuomisto

Škodan nettisivuilta löytyvä Heti vapaat Škoda- mallit kertoo päivän tilanteen ja tarkan luvun, montako autoa on juuri tänään vapaana. Vapaiden autojen valikoima päivittyy vähintään kerran vuorokaudessa, joten nyt on tarjolla todellista täsmätietoa.

Kaikki autot ovat ostettavissa minkä tahansa Škoda-jälleenmyyjän kautta auton tämänhetkisestä sijainnista huolimatta. Vakiovarustelun lisäksi autoissa voi olla tehdaslisävarusteita, mutta varustelua voi myös täydentää jälkikäteen asennettavilla lisävarusteilla.

Homma toimii näppärästi. Sivustolta voit valita mieluisesi Škoda-mallin. Jos haluat omaksesi vaikkapa Kamiqin, näet yhdellä painalluksella, montako autoa on heti saatavilla. Palvelu kertoo kattavasti sanoin ja kuvin auton tiedot varusteineen, sijaintipaikkoineen ja hintoineen.

Heti vapaat Škoda-mallit -sivustolla voi tehdä hakuja säätämällä hintahaitaria tai asettamalla hakuehtoihin vaihteistoon, käyttövoimaan, päästöihin tai auton väriin liittyviä toiveita. Palvelun kautta voi myös helposti ottaa yhteyttä ŠKODA-jälleenmyyjään.

NÄIN SE TOIMII

Klikkaa itsesi skoda.fi-sivustolle.
Heti vapaat ŠKODA-mallit löydät sivuston ylälaidasta osta-valikon alta.
Tsekkaa päivän tilanne ja varmista auton saatavuus ŠKODA-jälleenmyyjältä.