11.7.2019
Valmiina koeajoon – tervetuloa Asuntomessuille! Ajankohtaista & Uutta

Kouvolan Asuntomessut 2019 tarjoilee jotain ihan uutta komealla kasarmialueella Kouvolan Korialla. ŠKODA kutsuu messuvieraat tutustumaan, koeajamaan ja viihtymään.

Asuntomessujen portit avautuvat yleisölle perjantaina 12.7.2019 klo 10. Škodan Liikkumisen alue vetää puoleensa upeilla messuautoillaan ja Suomessa ennen näkemättömillä uutuuksillaan. Tarjolla on elämyksiä koko perheelle: aikuisille koeajojen ja perheen pienimmille potkuautoradan muodossa.

Ava (6 v) ja Alvar (2 v) päästivät ilon irti Škodan potkuautoradalla jo mediapäivänä torstaina 11.7.

Messuvieraiden ilona ovat esimerkiksi uudistunut Superb-mallisto, Škodan sähköisen tulevaisuuden avaava ladattava Superb iV Plug in -hybridi, Superbin maastohenkinen Scout-malliversio sekä katumaasturimalliston uusin tulokas Kamiq.

Mukana menossa ovat myös Octavia G-TEC -kaasuhybridi, uusi perheautokokoluokan Scala-malli, Karoqin uusina malliversioina urheilullinen SportLine ja maastoon menevä Scout sekä sporttinen Kodiaq RS.

Kodiaq-nalle näyttää mallia. Škoda tarjoilee mahdollisuuksia koeajoon niin aikuisille kuin perheen pienimmille.

Nähdään Kouvolassa

• Asuntomessut järjestetään Kouvolan Pioneeripuistossa 12.7.–11.8.2019.

• Alue on avoinna päivittäin klo 10–18. Neljänä keskiviikkona (17.7., 24.7., 31.7. ja ke 7.8.) alue on avoinna klo 10–21.

• Asuntomessuille on helppo tulla. Virallinen paikoitusalue löytyy Kouvolan raviradalta osoitteesta Ravitallinkuja 22, josta on maksuton bussikyyditys messupaikalle.

• Asuntomessujen aikana on mahdollisuus tutustua laajasti Škoda-mallistoon.

Škodan messualuetta Kouvolan Asuntomessuilla ei voi olla huomaamatta. Tervetuloa tutustumaan, koeajamaan ja viihtymään!