10.6.2019
VARAA HUOLTO MUUTAMALLA KLIKKAUKSELLA Škoda Palvelee

Onko huollon aika? Ajanvaraus ŠKODA-merkkihuoltoon hoituu verkossa helposti ja vaivattomasti 24/7 eli juuri silloin, kun itsellesi parhaiten sopii. Sinun tarvitsee tietää vain kaksi asiaa ja järjestelmä kertoo kaiken muun.

On aika varata autolle huolto. Ei muuta kun klikkaus valtuutetun ŠKODA-merkkihuollon nettisivuille tai tai varaahuolto.skoda.fi -sivustolle. Järjestelmä kysyy auton rekisterinumeroa ja mittarilukemaa. Avautuvasta listasta on helppo valita tuttu huoltopaikka. Järjestelmä kertoo ajankohtaiset huoltotoimenpiteet: on siis tarkastushuollon, öljynvaihdon sekä polttoainesuodattimen, ilmansuodattimen ja raitisilmasuodattimen vaihdon paikka.

Järjestelmä ehdottaa myös valinnaisia palveluja, kuten pyyhkijänsulkien tai jarrupalojen vaihtoa. Lisäksi voi valita toimipistekohtaisia lisäpalveluna vaikkapa ilmastointilaitteen huollon, autonpesun tai sijaisauton. Myös katsastuksen varaus onnistuu. Vain rasti ruutuun. Jokaisen palvelun hinta on heti nähtävillä ja jokaisesta palvelusta löytyy lisätietoja. Järjestelmä ehdottaa vapaita aikoja, josta sopiva aika löytyy näppärästi. Loppuun vain yhteystiedot ja se on siinä.

Helppoa ja vaivatonta

”Huollon verkkoajanvaraus on nykyaikaa. Ihan kaikissa Škodan yli 60 merkkihuolloissa mahdollisuus ei ole vielä käytössä, mutta se laajenee koko ajan”, jälkimarkkinoinnin kaupallinen päällikkö Andreas Ehrnrooth sanoo.

”Palvelu on saanut alusta asti hyvää palautetta. Se toimii moitteettomasti ja on lähtenyt hyvin liikkeelle. Palvelu on asiakkaillemme nimenomaan helppo, vaivaton ja kätevä. Asiakkaan tarvitsee tietää vain rekisterinumero ja mittarissa olevat kilometrit, järjestelmä kertoo auton huoltotilanteen ja kaiken muun.”

Verkkoajanvaraus on avoinna aina, minkä ansiosta varauksen voi tehdä milloin vain ja juuri silloin kuin asiakkaalle sopii. Sähköisessä ajanvarauksessa ei ole ruuhkaa, kiirettä eikä puhelinjonoja. Lisäpalveluihin on helppo tutustua ajan kanssa ja huoltoajan voi varata hetkeen, mikä omaan kalenteriin parhaiten sopii.

Palvelua 24/7

Autokeskus Oy Airportissa huollon verkkoajanvaraus otettiin käyttöön ja ilolla vastaan marraskuussa 2018. ”Verkkovaraus helpottaa huomattavasti huollon ajanvarausprosessia ja vapauttaa aikaa asiakaspalvelutyöhön. Verkkovarauksen yhteyteen voidaan lisätä kattavasti huollon lisäpalvelut sekä kausittaiset sesonkipalvelut ja -tuotteet”, Škoda huoltovastaava Sami Hahtola sanoo. Huollon näkökulmasta kätevää on sekin, että asiakkaan varaus siirtyy suoraan huollon kalenteriin ja kaikki asiakkaan kirjaamat lisähuomautukset ja lisäpalvelut tallentuvat ajanvaraukselle. Verkkopalvelu on myös asiakkaiden mieleen.

”Verkkovaraus on helppo ja vaivaton työkalu, joka on käytössä 24/7. Asiakkaat pitävät siitä, että kaikki hintatiedot ovat nähtävillä ja että he voivat itse valita niin haluamansa lisäpalvelut kuin huollon ajankohdan. Asiakastyytyväisyys on kehittynyt hyvään suuntaan, mikä varmasti on osaltaan verkkovarauksen ansiota”, Hahtola tuumii.

Toimii loistavasti

Huollon verkkoajanvaraus tuli käyttöön kaikissa Rinta-Joupin Autoliike Oy:n Škoda-huolloissa samanaikaisesti helmikuun alusta 2019. ”Järjestelmä toimii loistavasti. Se tekee työmääräyksen suoraan korjaamojärjestelmään ja varaa ajan. Luonnollisesti käymme varaukset aina läpi, jotta kaikki asiakkaan toiveet tulee huomioitua lisäpalveluja myöten” , Turun Rinta-Joupin jälkimarkkinointipäällikkö Reima Vesalainen sanoo. Turussa asiakkailta on saatu järjestelmästä paljon positiivista palautetta sen helppoudesta, nopeudesta ja toiminnallisuudesta.

Asiakkaat voivat tehdä varauksen vaikka lauantai-iltana kotisohvalta ja miettiä rauhassa tarvitsemiaan palveluita. Kiitosta on tullut myös siitä, että asiakkaat näkevät heti tilaamiensa palveluiden hinnan. Huollossa järjestelmä vapauttaa työnjohtajien resursseja palvelemaan asiakkaita. ”Ensimmäiset kuukaudet ovat jo osoittaneet, että juuri tämänkaltaiselle palvelulle on suurta kysyntää. Voin lämpimästi suositella järjestelmää kaikille asiakkaille”, Vesalainen korostaa.

Monta syytä ŠKODA-merkkihuoltoon

Alkuperäiset osat ja varusteet

Merkkihuollossa käytetään vain alkuperäisiä Škoda-varaosia, joilla on kahden vuoden takuu. Škodan turvallisuusstandardien mukaisia varaosia ja varusteita päivitetään jatkuvasti vastaamaan viimeisintä tuotekehitystä. Sekä työlle että varaosille myönnetään kaikenkattava kahden vuoden takuu.

Tietotaito ja tekniikka

Huoltohenkilöstöä koulutetaan jatkuvasti tekniikan kehittyessä ja uusien automallien tullessa markkinoille. Myös työvälineet ja laitteistot on suunniteltu nimenomaan Škodalle.

Huippulaitteet ja työkalut

Kaikilla valtuutetuilla ŠKODA-huoltopisteillä on käytettävissään tarvittavat erikoistyökalut ja laadukkaat diagnoosilaitteet, joiden avulla taataan auton täydellinen
toiminta ja luotettavuus.

Kampanjat & päivitykset

Škoda-merkkihuollon käytössä ovat tiedot auton tehdaskampanjoista sekä viimeisimmät ohjelmistopäivitykset.

Koritakuu

Merkkihuollossa tehty koritarkastus pitää huolta auton korin kunnosta ja varmistaa koritakuun säilymisen.

Arvo säilyy

Auton jälleenmyyntiarvon kannalta Škoda-merkkiliikkeen täydellinen merkkihuoltohistoria on merkittävä myyntiargumentti.

Aina ajan tasalla

Uusissa autoissa on käytössä sähköinen huoltokirja, jonka ansiosta kaikki merkinnät kirjautuvat järjestelmään auton elinkaaren alusta alkaen.

ŠKODA Ajoturva

ŠKODA Ajoturva turvaa liikkumisen mahdollisissa pulmatilanteissa teknisen vian sattuessa tien päällä. Se on voimassa koko huoltovälin ajan, mikäli huollot ja muut toimenpiteet on tehty Škoda-merkkiliikkeessä ja huoltokirjasta löytyy voimassaoleva Škoda Ajoturva -leima.