23.8.2020
Vielä ehdit Asuntomessuille Tuusulaan Ajankohtaista & Uutta

Mikaela Seppä ja Reetta Kämäräinen esittelevät Škoda-mallistoa messuvieraiden iloksi.

Asuntomessut Tuusulassa ovat avoinna elokuun loppuun asti. Tarjolla on paitsi uusia koteja, myös liikkumisen unelmia. Škodan osastolla pääset tutustumaan koko komeaan mallistoon.

TEKSTI Sari Okko / KUVAT Esko Tuomisto

Tuusulan keskustassa, Hyrylän vanhalla kasarmialueella on aurinkoinen ja kodikas tunnelma. Škodan osastolla messuvieraat Vesa ja Helena pyörivät ladattavan Superb iV -hybridin ympärillä. Pariskunta tuli messuille hakemaan kompaktia saunaratkaisua sekä löytääkseen vinkkejä sisustamiseen. Mukavana yllätyksenä messuilta löytyi myös Škodan osasto.

Vesaa kiinnostavat juuri nyt sähköä hyödyntävät hybridit, mutta myös nelivedot ja katumaasturit. ”Arvostan sitä, että autossa on riittävästi tehoa, mutta myös auton tarkoituksenmukaisuutta, järkevää hinnoittelua, laatua ja hyvää jälleenmyyntiarvoa. Nämä kaikki asiat ovat Škodassa kohdillaan – samoin kuin tilavuus. Tavaratilat ovat niin isoja, että näihinhän mahtuu koko vaatehuone mukaan. Ja kun matkustajilla on väljät tilat, ei ahdista, vaikka olisi anoppi kyydissä”, Vesa nauraa.

Messuvieraat Helena ja Vesa pääsivät asuntomessukierroksen lomassa tutustumaan myös uusin autoihin. ”Škoda kiinnostaa”, Vesa tiivistää.

Tutustu Škodan uutuuksiin

Škodan näyttävällä messuosastolla esittäytyy koko Škodan käyttövoimavalikoima: sähköä hyödyntävä hybridi, ympäristöystävällinen biokaasu sekä nykyään yhä vähäpäästöisemmät käyttövoimat bensiini ja diesel. Messuvieraat pääsevät tutustumaan autoihin esittelijöiden avulla. Tänään töissä ovat muun muassa Mikaela Seppä ja Reetta Kämäräinen .

”Moni kävijöistä on ilahtunut siitä, että Asuntomessuilla on näytillä myös autoja. Paljon on ollut kiinnostusta merkkiä kohtaan ja osalla vieraista on uuden auton hankinta mielessä. Škodan hyvä hinta-laatu-suhde ja monipuolinen varustelu ovat saaneet runsaasti kiitosta”, Mikaela ja Reetta kertovat.

Älykästä ja taloudellista sähköistä iV -mallistoa messuilla edustavat Octavia RS iV sekä Superb iV -hybridi. Näytillä on myös kaasuautoista Scala G-TEC, suomalaisten suosikkina täysin uusi Octavia Combi sekä katumaasturimallistoperheen edustajina Kodiaq L&K, Karoq ja sporttinen Kamiq Monte Carlo.

Mikaela Seppä ja Reetta Kämäräinen työskentelevät Škodan messuosastolla. ”Osasto kiinnostaa ja olemme saaneet paljon myönteistä palautetta.”

ŠKODA jopolla pääsee

Tämän vuoden Asuntomessuilla Škoda tarjoaa mahdollisuuden siirtyä parkkipaikalta messualueelle ja toisinpäin ŠKODA jopo -polkupyörällä. Polkupyörälainaamon punaiset jopot on otettu ilolla vastaan ja pyörät ovat ahkerassa käytössä.

Lainaamolle juuri kurvaavat Tanja Lähdekorpi ja Riku Virtanen pitävät jopoilua mainiona vaihtoehtona bussiyhteydelle.

”Tämä on ihan loistava lisäpalvelu. Kun on kävellyt messuilla monta tuntia, on kiva päästä parkkipaikalle pyöräillen mukavaa reittiä pitkin.”

Tanja Lähdekorpi ja Riku Virtanen valitsivat ŠKODA jopot liikkuakseen parkkipaikan ja messualueen välillä.

Tervetuloa messuille!

• Asuntomessut Tuusulassa järjestetään Hyrylän vanhalla kasarmialueella Rykmentinpuistossa 3.-30.8.2020.
• Alue on avoinna arkisin klo 12–20 ja viikonloppuisin klo 10–18. Pidennettyä messupäivää vietetään perjantaina 21.8. klo 22 asti.
• Asuntomessuille on helppo tulla autolla tai julkisilla kulkuvälineillä. Urheilukeskuksen pysäköintialueelta on nonstop-bussiyhteys messualueelle. Parkkialueelta voi myös kävellä opastetun 1,5 kilometrin metsäreitin kautta messualueelle.
• Lisäksi ŠKODA tarjoaa mahdollisuuden siirtyä parkkipaikalta messualueelle ŠKODA Jopo -polkupyörällä.
Tervetuloa tutustumaan laajaan ŠKODA-mallistoon!