16.4.2019
Hääautona SUPERB Škoda Sponsoroi

Yksi huolehdittava asia vähemmän kaasolle, bestmanille ja hääparille. ŠKODA on mukana tekemässä hääpäivästä unohtumattoman. ŠKODA tarjosi voittajille kesähäiden autoksi upean ylellinen valkoinen Superb-mallin.

Unelmien häät on tehty rakkaudesta, aurinkoisesta tunnelmasta, viihtyisästä miljööstä ja ihanista ihmisistä. Lisäluksusta tarjoilee Superb, joka tekee ainutlaatuisesta päivästä vieläkin erityisemmän.

Perinteen mukaan morsiamella tulee olla häissään jotain uutta, vanhaa, lainattua ja sinistä. Perinne juontaa juurensa viktoriaaniseen Englantiin 1800-luvulle asti. Suomessakin häihin on aikojen saatossa liittynyt monia erilaisia riittejä, mutta uuden, vanhan, lainatun ja sinisen loru on niistä se pysyvin.

Jotain uutta symboloi morsiamen astumista kohti uutta elämänvaihetta. Vanha merkitsee kunnioitusta ja sidosta perheeseen ja sukuun, josta morsian on lähtöisin. Samaan kategoriaan kuuluu lainattu, mikä tuo myös onnea kantajalleen. Sininen suojelee morsianta sekä toimii ikuisen rakkauden vertauskuvana.

ŠKODA tekee unelmista totta

ŠKODA tarjosi kesän 2019 aikana hääpareille mahdollisuuden voittaa SUPERB hääautoksi.
Hääauto kiertää Suomea koko kesän. Voittajat on kontaktoitu henkilökohtaisesti.

Onnea voittajille!