10.6.2020
Vuokraa kakkosauto vaikka koko kesäksi Škoda Palvelee

Onko perheessäsi käyttöä kakkosautolle esimerkiksi loma-ajaksi tai nuoren kesätyötä varten? Tai olisiko tarvetta isommalle lisäautolle? Räätälöimämme etu ŠKODA-autoilijalle tarjoaa ratkaisun monenlaisiin yllättäviin ja tilapäisiin tarpeisiin.

Aina ei yksi auto riitä. Joskus perheellä voi olla tarvetta lisäauton käyttöön kuukaudeksi tai pidemmäksikin ajaksi. Kesä voi tuoda tullessaan lisäautotarpeita, jos perheenjäsenten automatkat eivät mene aina samaan suuntaan. Autoa voidaan tarvita samanaikaisesti niin työmatkalle, kesätyöajoon, mökkireissulle, isovanhempien auttamiseen kuin muuttoon. Joskus perheen pikkuauton rinnalle tarvitaan isompaa lisäautoa tai pakettiautoa.

Tuodaksemme helpotusta asiakkaidemme erilaisiin autotarpeisiin, neuvottelimme yhteistyökumppanimme Avis-autovuokraamon kanssa liikuttavan tarjouksen auton pidempiaikaisesta vuokrauksesta kaikille Škoda-autoilijoille. Olipa tarve mikä tahansa, kakkosauton vuokraaminen on nyt helppoa ja vaivatonta. Teet varauksen ja maksat vain polttoaineesta ja auton pesuista.

Kampanja on voimassa 31.8. asti ja se on toteutettu yhteistyössä Avis-autovuokrausliikkeen kanssa.

Hyödynnä asiakasetusi

• Muista varatessa antaa kampanjan alennuskoodi S029300. Edun saat käyttämällä alennuskoodin ja valitsemalla vuokra-ajan pituudeksi 31 vuorokautta.

• Varaa tarvitsemasi auto: netistä osoitteesta avis.fi,sähköpostitse reservations@avisbudget.fi tai puhelimitse 010 436 2200 (ma-pe klo 8-16).

Auto tarpeen mukaan

Fabia (B-luokka) 355 € / kk
Scala (C-luokka) 399 € / kk
Octavia (O-luokka) 485 € / kk
VW Transporter 6m3 (N-luokka) 550 € / kk*
VW Crafter 10m3 (P-luokka) 670 € / kk*

* Pakettiautojen vuokraus vain puhelimitse 010 436 2200.

Vuokraus sisältää 2500 km/kk, lisäkuljettajan, rekisteröintimaksun, vakuutuksen ja 24h -tiepalvelun. Omavastuu B- ja C-luokassa 1200 €, O-luokassa 1800 €, N-ja P-luokassa 4000 €. Tarkemmat vuokrausehdot: reservations@avisbudget.fi