13.2.2018
Ystävänpäivän vinkit sinulle, joka rakastat autoja Kuvassa

Intohimomme autoja kohtaan on yhteinen. Mutta tiesitkö, että autot voivat myös parantaa parien rakkauselämää?

Jokainen päivä on täydellinen hetki osoittaa tunteesi rakkaallesi, mutta ystävänpäivässä on kuitenkin erityistä taikaa ja siihen liittyy isoja odotuksia. Päästä siis tunteesi valloilleen luovimmalla mahdollisella tavalla. Kumppanisi arvostaa sitä varmasti. Olemme koonneet seuraavaan muutamia vinkkejä, kuinka autosi voi auttaa sinua.

Auto viimeistelee täydelliset treffit

Yksi romanttisen ystävänpäiväillan resepteistä on hyvinkin yksinkertainen: kaunis kukkakimppu ja illallinen mukavassa ravintolassa. Rakkaasi arvostaa varmasti sitä, kun noudat hänet autolla. Hän on varmasti otettu, jos avaat hänelle oven. Ole tarkkaavainen ja kohtelias ajaessasi. Hutiloiden pysäköity auto ja muiden kuljettajien nimittely liikenteessä eivät tee hyvää vaikutusta, vaan aiheuttavat taatusti täysin päinvastaisen reaktion.

Auto lahjana

Jos rakkautesi on todella syvää, anna rakkaallesi auto. Osoitat hänelle arvostustasi ja kiintymystäsi tavalla, joka on aidosti käsinkosketeltavissa. Samalla kerrot hänelle, että välität hänen mukavuudestaan ja turvallisuudestaan. Muista varmistaa hänen lempivärinsä etukäteen virheliikkeiden välttämiseksi (ellei muistisi ole erehtymätön).

SINUN EI TARVITSE SITOA AUTON YMPÄRILLE RUSETTIA, MUTTA TÄYSI TANKKI ON SITÄKIN TERVETULLEEMPI YLLÄTYS!

Ajeluretki, jolla tutustutte toisiinne

Yhdessä vietetty aika on tekijä, joka vie suhdetta eniten eteenpäin. Parhaita ovat ne hetket, jolloin unohdatte kaikki arjen murheet ja varaatte aidosti aikaa vain toisillenne. Pieni yhteinen retki autolla tarjoaa täydellisen tilaisuuden mukavaan ja rauhalliseen keskusteluun sekä samalla erinomaisen mahdollisuuden tutustua toisiinne. Yhteiset kokemukset tekevät hetkistä entistä ainutlaatuisempia. Voit toki vain hypätä autoon ja suunnata kohti tuntematonta, mutta lisäpisteitä saat siitä, jos suunnittelet kaiken huolellisesti etukäteen: valitse mielenkiintoinen reitti ja sopiva musiikki ja etsi kiinnostava kohde, joka kruunaa romanttisen retken.

Lähde: Wirkaufendeinauto.de, infografiikka ”Rakkautta on ilmassa”; BodyShopBids.com, infografiikka ”Rakkaus, seksi ja auto”

Vahvista liittoasi

Auto voi myös viedä suhteenne seuraavalle tasolle – avioliittoon. Päätöstä lähteä yhteiselle elämänpituiselle matkalle tulee juhlistaa arvoisellaan tavalla – esimerkiksi uudella autolla. Koska kyseessä on todella iso askel elämässänne, se kannattaa ottaa täydellisen mukavin ja turvallisin mielin.

Lähde: Wirkaufendeinauto.de, infografiikka ”Rakkautta on ilmassa”

Käytä kauniita sanoja

Muistatko suhteenne haparoivan ujot ensiaskeleet, toisillenne lausumanne kauniit sanat ja hellittelynimet, jotka annoitte toisillenne? Ystävänpäivä tarjoaa täydellisen tilaisuuden uudistaa noita muistoja. Karista siis pölyttyneet ilmaukset pois tieltä ja annostele suhteeseenne uutta polttoainetta. Jos kuulut henkilöihin, jotka antavat autolleen lempinimen, älä missään nimessä sekoita sitä rakkaasi nimeen…

Se, kuinka haluat viettää ystävänpäivää, on täysin oma päätöksesi. Älä siis huolehdi turhia, sillä mitä ikinä sydämessäsi päätätkin, on varmasti täydellinen ratkaisu sinulle ja rakkaallesi. Jos kuitenkin kaipaat ideoita, annamme sinulle vinkin. Tämän artikkelin alla on kaksi vapaasti ladattavissa olevaa ystävänpäiväkorttia. Täytä niistä mieleisesi ja lähetä se kumppanillesi sähköpostilla (kukat sinun on hankittava itse, sillä paperiversiot eivät varmasti toimi yhtä hyvin). Voit myös käyttää korttia kutsuna yhteiselle ajeluretkelle tai romanttiselle kävelylle tai halutessasi vaikka ehdotuksena, että viettäisitte loppuelämänne yhdessä…

Lataa ystävänpäiväkortit TÄSTÄ