8.5.2021
Hanki oma ŠKODA-kotilatauslaite Sähköautoilu

Sähkö- ja hybridiauton paras kaveri on kotilatauslaite. ŠKODA-jälleenmyyjän kautta saat koko paketin: lataustarpeen kartoituksen, laitteen, asennuksen, opastuksen, tuen 24/7 ja kolmen vuoden takuun.

TEKSTI Sari Okko, KUVAT Esko Tuomisto ja ŠKODA Auto

Kun hankit ladattavan hybridiauton, sen mukana tuleva Mode 2 -liitännällä varustettu latauslaite on tarkoitettu pääsääntöisesti satunnaiseen lataukseen.

Päivittäinen kotilataaminen hoituu parhaiten kiinteästi asennettavalla, Mode 3 -liitännällä varustetulla kotilatauslaiteella.

”Kotilatauslaite on vaivaton, tehokas, turvallinen ja aikaa kestävä ratkaisu sisältäen kaiken tarvittavan lataustarpeen kartoituksesta laitteen asennukseen, tukeen ja takuuseen”, ŠKODA-maahantuonnin Head of Business Management Tommi Häkkinen sanoo.

Seinään asennettavia ŠKODA-kotilatauslaitteita on tarjolla kaksi: ŠKODA iV Charger ja ŠKODA iV Charger Connect+. Molemmat hoitavat autosi latauksen vaivattoman turvallisesti ja molemmissa on kiinteä 7,5 metriä pitkä kaapeli sekä optimaalinen, enintään 11 kilowatin latausteho.

Laiteversio ŠKODA iV Charger Connect+ sisältää lisäominaisuuksia mm. kommunikoimalla mobiiliverkon tai asiakkaan oman lähiverkon kautta. Tässä etäohjattavassa laitteessa latausten tiedot tallentuvat ja ovat tarkasteltavissa online. Laite sisältää myös sähkön kulutusmittauksen laskutusta varten.

”Kotilatauslaitteen voi hankkia kätevästi ŠKODA-jälleenmyyjältä. Asiantuntija- ja asennuskumppaninamme latauslaitteissa toimii Plugit Finland Oy”, Häkkinen kertoo.

Kotilatauslaite: ŠKODA iV Charger

Latausteho: Enintään 7,4 kW (yksivaihevirrasta), enintään 11 kW (kolmivaihevirrasta)

Latauskaapeli: 7,5 metriä

Hinta asennettuna: 1 550 euroa*

Paketin sisältö: Lataustarpeen puhelinkartoitus, latauslaite, latauslaitteen asennus, käyttöopastus, tuki 24/7, onsite-takuu 3 vuotta

Kotilatauslaite: ŠKODA iV Charger Connect+

Latausteho: Enintään 7,4 kW (yksivaihevirrasta), enintään 11 kW (kolmivaihevirrasta)

Latauskaapeli: 7,5 metriä

Hinta asennettuna: 2 250 euroa*

Paketin sisältö: kuten yllä, sisältäen myös:

+ online-yhteys LTE-/4G-mobiiliverkon kautta

+ etäkäyttö

+ käyttövaltuutus RFID-kortilla mahdollista

+ automaattiset järjestelmäpäivitykset

+ sähkön kulutusmittaus laskutusta varten

*Kotitalousvähennyskelpoisen asennustyön osuus 699 €. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

ŠKODA iV Charger on kompakti seinään asennettava kotilatauslaite, joka on varustettu 7,5 metriä pitkällä kiinteällä latauskaapelilla.

Lisää artikkeleita:

Voltit ja ampeerit töihin

Sähköautoilu

Autotoimittajien koeajossa ENYAQ iV

Škoda mediassa

ENYAQ iV siivittää uuteen aikakauteen

Ajankohtaista & Uutta