16.2.2021
SUPERB SCOUT – talviteiden valloittaja Ajankohtaista & Uutta

Superb Scout on elementissään talvisilla teillä, mutkaisilla mökkireiteillä ja haastavissa olosuhteissa.

Edessä talviloma, haastavia mökkiteitä ja lumisia reittejä? Ei huolta, ŠKODA SUPERB SCOUT -mallin kyydissä matka taittuu turvallisen huolettomasti. Ja mukaan mahtuu koko porukka lomavarusteineen.

TEKSTI Sari Okko, KUVAT Esko Tuomisto

ŠKODA SUPERB SCOUT on kuin tehty suomalaisen talvilomailijan aktiiviseen elämäntapaan. Olitpa matkalla minne vain, neliveto vie aina varmemmin perille.

Offroad-ominaisuudet perustuvat nelivetoon. Superb Scout on aina 4x4.

Nelivedon toimintaa säätelee elektronisesti ohjattu monilevykytkin, joka tunnistaa Superbin pyörien vetopitotilanteen muutokset millisekunneissa. Neliveto parantaa auton maastoajokelpoisuutta, käsiteltävyyttä ja turvallisuutta. Vakiovarusteista löytyvät myös Offroad-ajotila ja huonon tien paketti.

Offroad-ajotila on elementissään päällystämättömillä ja huonokuntoisilla reiteillä. Ajotila mukauttaa ajonvakautuksen toiminnan olosuhteiden mukaan ja sisältää alamäkihidastimen. Scoutin maastokelpoisuuteen ja erityispiirteisiin kuuluvat niin ikään 15 mm suurempi maavara ja alustan suojaosat.

Kun kerran reissuun lähdetään, tehdään se mukavasti. Superb Scout tarjoilee viihtyisää matkantekoa koko perheelle.

Mustat suojukset ja hopeanväriset yksityiskohdat korostavat Superb Scoutin vahvaa luonnetta.

Sitä ei voi olla huomaamatta

Superb Scout -mallin muotoilu herättää luottamusta. Auto huokuu arjen ylellisyyttä ja kutsuu samaan aikaan uusille seikkailuille vaihtelevista tai haastavista olosuhteista välittämättä. Scout kuljettaa perille tyylikkään turvallisesti.

Keula on lajityypilleen vankka. Mallikohtaisesti muotoiltu, korinvärinen ja veistoksellinen etupuskuri on höystetty hopeanvärisellä etuspoilerilla. Komeus jatkuu myös takana ajavien iloksi. Takapuskuriin on integroitu hopeanvärinen diffuusoriosa ja takaluukun pintaa koristaa ŠKODA-tekstilogo. 4x4 puolestaan kertoo sen oleellisen: nyt mennään nelivedon kyydissä.

Erikoismallimerkintä tekee Scoutista Scoutin: logot koristavat kumpaakin etulokasuojaa. Lisää vahvuutta tuovat kylkipintoja suojaavat jyhkeät, mustat pyöränkoteloaukkojen suojukset ja sivuhelmasuojukset. Scout-henki näkyy ja tuntuu myös auton sisällä.

Tavaratila vetää puoleensa koko perheen matkatavarat. Tässä autossa riittää tilaa ja kaikelle on paikkansa.

Runsaasti tilaa, paikka kaikelle

Superb Scout tunnetaan škodamaiseen tapaan häkellyttävän reilusta, 660-litraisesta tavaratilasta, joka tekee isonkin perheen lomavarusteiden pakkaamisesta vaivatonta. Mikä tähän autoon ei mahdu, se lienee tarpeetonta. Hulppeat sisätilat tarjoavat matkustajille leppoisaa reissutunnelmaa.

Tavaratilan nerokkuus nostaa tilankäytön uudelle tasolle. Saatavilla olevalla säädettävällä välipohjalla tavaratilan voi jakaa eri tavoin, mikä lisää käytännöllisyyttä. Välipohjan alla on monikäyttöinen tilanjakojärjestelmä, joka suojaa tavaroita ja varmistaa niiden paikallaan pysymisen ajon aikana.

Tavaratilan peitteen alta löytyy säilytystila, jonne voi asetella vaikkapa ne lomareissun siisteimmät vaatteet, joissa on hyvä pyörähtää mummolassa kahvittelemassa.

Vakuuttavaa, eikö?

Superb Scoutin 15 mm suurempi maavara vahvistaa auton maastokelpoisuutta.

Superb Scout tarjoilee huippuluokan valojärjestelmän, joka tekee sopeutuvine Matrix LED -ajovaloineen näkemisestä ja näkymisestä helppoa pimeimmilläkin poluilla.

Lue myös:

Neliveto on aina valmiina

Ajankohtaista & Uutta

VALITSE NEROKAS RAHOITUS

Škoda Palvelee