31.3.2022
Koeajossa ŠKODA FABIA: ”Mainio menopeli kokoluokassaan” Škoda mediassa

Tekniikan Maailman testasi laajassa koeajojutussa, miten ŠKODA FABIA pärjää keväisen kotimaisissa olosuhteissa ja haastavissa mittauksissa. Maaliskuun lopussa julkaistu juttu kertoo tulokset tuoreeltaan.

ŠKODA FABIA kiri helmikuussa Tekniikan Maailman talviautovertailun kärkeen polttomoottoriautojen sarjassa (TM 4/2022). Talviauto 2022 -arvonimen nimiinsä vienyt Fabia sai täyden kympin hallittavuudesta ja kiitettävän arvosanan myös ajettavuudesta. Kiitosta tuli niin ikään etenemiskyvystä vaikka umpihangessa

Nyt Tekniikan Maailma (7A/2022) koeajoi Fabian keväisemmissä olosuhteissa. Fabia saa jälleen kiitosta muun muassa ajettavuudesta, huipputason ilmanvastuskertoimesta, suuntavakaudesta ja pienestä kulutuksesta.

”ŠKODA FABIA on mainio menopeli kokoluokassaan. Se lyö monella ominaisuudellaan monet isomman ja kalliimman luokan autot, joten hinta/kyky-suhde on kunnossa. Ainoa asia, jolla Fabia ei suurempien kanssa kilpaile, ovat tietenkin tilat. Omassa luokassaan nekin ovat kunnossa, ja niillä kaksihenkinen perhe pärjää oikein hyvin. Pidemmälläkin matkalla.”

Lue myös

FABIA kiri Talviauto 2022 -vertailun ykköseksi

Ajankohtaista & Uutta

Uusi FABIA MONTE CARLO jatkaa ikonisia perinteitä

Ajankohtaista & Uutta