2.5.2024
MyŠkoda-sovellus sisältää nyt entistä enemmän toimintoja Ajankohtaista & Uutta

MyŠkoda-sovelluksen tärkeys Škoda-omistajien keskuudessa kasvaa entisestään. Sen lisäksi, että sillä voi etäkäyttää auton monia eri toimintoja, uusin versio mahdollistaa myös muiden autoiluun liittyvien tarpeiden hallinnan.

Teksti ja kuvat Škoda Auto

MyŠkoda-sovelluksen uutuuksiin lukeutuu esimerkiksi uusi Discover-välilehti, josta löytyy markkinakohtaisia Škoda-maailmaan liittyviä uutisia ja vinkkejä. Valikoiduissa maissa asiakasprofiiliin on sisällytetty myös uusi Challenges-osio.

"Olemme lanseeranneet uuden Challenges-osion, jonka myötä asiakkaat voivat ansaita pisteitä osallistumalla erilaisiin haasteisiin ja saada niistä palkinnoksi Škoda-oheistuotteita", MyŠkoda-sovelluksesta vastaava Chloe Wong kertoo. Škoda lanseeraa Challenges-osion aluksi Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Ranskassa ja Espanjassa. Suunnitelmissa on lisätä mukaan pian myös muita maita.

MyŠkoda-sovelluksen uudesta Discover-osiosta löydät kiinnostavia uutisia ja hyödyllistä tietoa Škoda-maailmasta.

Isossa-Britanniassa, Irlannissa, Ranskassa ja Espanjassa uutta Škoda-autoaan odottava asiakas voi hyödyntää myös toista uutta toimintoa. Track & Explore antaa asiakkaalle tietoa tilaamastaan autosta, jolloin asiakas voi valmistautua auton luovutukseen jo etukäteen.

"Sen lisäksi, että asiakkaat voivat seurata autonsa valmistumista, he voivat myös tutustua autoonsa ja Škoda-palveluihin, kuten Huolenpitosopimukseen ja Powerpassiin. Pyrimme tarjoamaan nämä toiminnot mahdollisimman pian myös muiden maiden asiakkaille", Chloe Wong lisää.

MyŠkoda-sovellus sisältää paljon tuttuja ja hyödyllisiä toimintoja, joihin lukeutuvat esimerkiksi Auton kuntoraportti ja Huoltokäyntisuunnittelu. Auton tilan avulla kuljettaja voi varmistaa, että auton keskuslukitus on lukittu, ovet eivät ole jääneet auki, ikkunat on suljettu ja valot sammutettu.

Sähköautoilija voi hallita myös ajoakun latausta ja määrittää siihen liittyen latausrajan tai etäkäynnistää auton ilmastoinnin. Sovelluksesta voi esimerkiksi lähettää suunnitellun ajoreitin auton navigointijärjestelmään Online reitin tuonti -toiminnolla. Tarjolla on muitakin toimintoja, kuten pysäköintipaikan etsimisen ja maksamisen mahdollistava Pay to Park.

Sovellus sisältää paljon tuttuja toimintoja. Kuljettaja voi esimerkiksi tarkastaa, että on muistanut lukita autonsa ovet.

MyŠkoda-sovelluksen uudet toiminnot

Powerpass-latauspalvelu on nyt täysin integroitu MyŠkoda-sovellukseen. Sovelluksen avulla voit aktivoida Powerpass-latauskortin, hallita autosi latausta, valita haluamasi tariffin ja tarkastella lataushistoriaasi.

Škoda lanseeraa Challenges-osion aluksi vain valikoiduissa maissa, mukaan lukien Britannia, Irlanti, Ranska ja Espanja. Asiakkaat voivat suorittaa erilaisia haasteita ja ansaita pisteitä, jotka he voivat vaihtaa Škoda-oheistuotteisiin.

MyŠkoda-sovelluksen uutuuksiin lukeutuu esimerkiksi uusi Discover-välilehti, josta löytyy markkinakohtaisia Škoda-maailmaan liittyviä uutisia, vinkkejä ja muuta kiinnostavaa tietoa.

Asiakkaat voivat seurata uuden autonsa valmistumista MyŠkoda-sovelluksella, tarkastella sen tietoja sekä opetella käyttämään etäkäyttötoimintoja. Track & Explore on toistaiseksi käytettävissä vain valikoiduissa maissa.

Yksi sovellus sähköautoilijoille

Päivitetty MyŠkoda-sovellus tekee sähköautolla ajavien arjesta entistäkin mutkattomampaa. Powerpass-latauspalvelun integroinnin myötä MyŠkoda-sovellus tarjoaa entistä kattavamman yhteenvedon autosta ja mahdollistaa useiden eri toimintojen sekä palvelujen hallinnan ja käytön.

Powerpass-kumppanuuden piiriin kuuluu yli 870 palveluntarjoajaa, minkä ansiosta Powerpass-latauskortilla käytettävissä on Euroopassa yli 660 000 julkista latausasemaa. Lisäksi se helpottaa Škoda iV Charger -kotilatauslaitteella tehtävän kotilatauksen hallintaa. MyŠkoda-sovellus mahdollistaa Powerpass-integroinnin myötä nyt myös esimerkiksi lataustariffien hallinnan, Plug & Charge -toiminnon käytön ja lataushistorian tarkastelun.

Erillisen Powerpass-sovelluksen tuki lakkautettiin maaliskuun lopulla. "Tämän muutoksen myötä olemme tehneet Powerpass-käyttäjien käyttökokemuksesta huomattavasti asiakasystävällisemmän", Powerpassista Škoda Autolla vastaava Adam Klas kertoo.

Nykyiset Powerpassin käyttäjät voivat ladata MyŠkoda-sovelluksen tai päivittää sen uusimpaan versioon. Powerpassin käyttöönottoa varten tulee avata Profiili-välilehti, valita Powerpass-osio ja vahvistaa Škoda ID -yhteys automaattisen profiilitietojen siirron aktivoimiseksi.

Powerpass tarjoaa asiakkaiden käyttöön yli 660 000 yhteensopivaa julkista latausasemaa Euroopassa.

Suurin osa Powerpassista tutuista toiminnoista löytyy MyŠkoda-sovelluksen uudelta Profiili-välilehdeltä, joka on korvannut Asetukset-välilehden. "Täällä käyttäjä voi aktivoida Powerpass-palvelun, tarkastella latauslaskuja ja lataushistoriaa, sekä tarvittaessa vaihtaa kuukausiperusteista lataustariffia", Klas sanoo.

Navigoi-välilehteä on päivitetty siten, että Powerpass-yhteensopivat latausasemat näkyvät nyt korostettuina. Lisäksi näytetään tiedot latausasemilla käytettävissä olevista pistokkeista ja maksimilataustehoista. Lataus voidaan käynnistää MyŠkoda-sovelluksella, Powerpass-latauskortilla tai jopa automaattisesti Plug & Charge -toiminnolla yhteensopivilla latausasemilla.

MyŠkoda-sovelluksen versio 7 ja sitä uudemmat on tarkoitettu nykyisten Škoda-mallien kuljettajille. Tämä pitää sisällään myös polttomoottorimallit, jotka on valmistettu heinäkuun 2020 jälkeen sekä ladattavat hybridimallit. Kuljettaja voi hallita autonsa eri toimintoja näppärästi vain yhdellä sovelluksella. Ennen heinäkuuta 2020 valmistettujen autojen kuljettavat voivat käyttää MyŠkoda Essentials -sovellusta.

Rakenna Škoda Rakenna verkossa juuri sinulle sopiva Škoda Rakenna nyt
Tilaa uutiskirje Kuule ensimmäisten joukossa uusimmat Škoda-uutiset Tilaa

Uusi Kodiaq Oliver Stefanin silmin – katso video

Ajankohtaista & Uutta

Škoda Vision Gran Turismo tähdittää suosittua PlayStation-peliä

Ajankohtaista & Uutta

Autotoimittajien koeajossa uusi Škoda Superb Combi

Škoda mediassa