4.12.2022
Paikka ykkösluokassa – SUPERB BusinessLine Ajankohtaista & Uutta

Superbin vetovoimatekijöihin lukeutuvat sisätilojen lukuisat yksityiskohdat ja mukavuusvarusteet, jotka tarjoilevat ykkösluokan tunnelmaa.

Jos auto on SUPERB, siltä voi odottaa paljon. Ja kun se on SUPERB, odotuksiin vastataan. BusinessLine-mallisto tarjoilee nyt myös lisälämpöä talveen.

TEKSTI Sari Okko, KUVAT Esko Tuomisto

Superbista tulee ensimmäisenä mieleen tyylikkyys. Muotokielessä kohtaavat veistokselliset muodot, huomiota herättävästi muotoillut pinnat ja selkeät linjat. Superbia luonnehditaan myös ilmaisuvoimaiseksi, mikä kertoo paljon auton luonteesta.

Keulailmeestä pitävät huolen leveä jäähdyttimen säleikkö, Matrix LED -ajovalot ja ilmeikäs etupuskuri LED-sumuvaloin. Perää hallitsevat täys-LED-takavalot ja dynaamiset suuntavalot sekä ŠKODA-tekstilogo ja näyttävä krominvärinen vaakalista.

Superbin vahvuuksia ovat tilat, mukavuus, viimeistely, varustelu ja yksilöitävyys. Voimalinjoja löytyy monenlaisiin tarpeisiin 150 hevosvoimasta 280 hevosvoimaan, bensiinistä (TSI) ja dieselistä (TDI) ladattavaan hybridiin (iV) sekä etuvedosta nelivetoon.

Superb on täynnä tekniikkaa, mukavuus- ja turvallisuusavustimia, huipputason tietoviihdettä, liitettävyysratkaisuja, nerokkaita yksityiskohtia ja fiksuja säilytystiloja. Myös varustetasoissa on mistä valita. Ambition-, Style-, SportLine-, L&K- ja Scout-malliversioiden lisäksi BusinessLine-mallisto tarjoilee runsaasti vaihtoehtoja lisävarusteluun.

Kukapa ei haluaisi ykkösluokkaan, jossa vakiona on muun muassa polttoainetoiminen lisälämmitin, lämmitetty nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä, lämmitettävä tuulilasi tai vaikkapa tuuletettavat etuistuimet ja sähkötoiminen panoraamakattoikkuna.

SUPERB näyttää, mistä ylellisyys on tehty. SUPERB on ikonisen tyylikäs, dynaaminen ja veistoksellinen.

Superbin vahvuuksia ovat ruhtinaalliset tilat, varustelu ja yksilöitävyys.

Lue myös

FABIA eteni Vuoden Auto Suomessa 2023 -finaaliin

Ajankohtaista & Uutta

ŠKODA FABIA RS Rally2 – esiteltynä 60 sekunnissa

Ajankohtaista & Uutta

Kulje kuten haluat Škodan Joustava-palvelun avulla

Škoda Palvelee