26.11.2022
Kulje kuten haluat Škodan Joustava-palvelun avulla Škoda Palvelee

Joustava sopii nimensä mukaisesti monenlaisiin autoilun tarpeisiin.

Škodan Joustava-palvelun avulla autoilet helposti ja huolettomasti. Tilaa auto netistä ja vastaanota se kotiovella. Aja ja palauta, kun sinulle sopii.

TEKSTI: SARI OKKO

Škodan Joustava-palvelun kiinteällä kuukausimaksulla saat käyttöösi auton, jolla kuljet kuten haluat. Palvelu sisältää valintojen mukaan kaiken huolettomaan ajamiseen tarvittavan: huollot, renkaanvaihdot, verot ja vakuutukset, ŠKODA Ajoturvan sekä veloituksettoman toimituksen ja noudon.

Minimiaika palvelun käytölle on kaksi kuukautta ja maksimi 12 kuukautta. Autoilijana sinun tarvitsee huolehtia vain tavallisista käyttökustannuksista, kuten tankkaamisesta tai lataamisesta, auton pesusta ja tuulilasinpesunesteistä. Valikoimana on laaja ŠKODA- mallisto.

”Palvelu tarjoaa asiakkaillemme uuden ulottuvuuden jokaisen autoilijan omiin tarpeisiin sopien. Tänä päivänä tarvetta on entistä enemmän joustavalle palvelulle, koska autoilijat eivät välttämättä tarvitse autoa joka päivä, vaan vaikkapa loma-aikoina tai määräaikaisiin työsuhteisiin liittyen – fiksuilla hinnoilla”, Helkama-Auton myynti- ja kenttäjohtaja Petri Raitala sanoo.

Käytettävissä olevat autot ovat vähän käytettyjä. Kaikissa Joustava-autoissa on nykyaikaisiin Škoda-autoihin kuuluvat perusvarusteet ja suurimmassa osassa lisäksi huomattava määrä muita lisävarusteita.

”Palvelu on otettu hyvin vastaan. Positiivinen palaute kertoo siitä, että palvelu toimii asiakkaidemme erilaisissa tarpeissa nimensä mukaan joustavasti”, Raitala toteaa.

Škodan Joustavan saat helposti käyttöösi tilaamalla sen skoda.fi-verkkosivuston kautta. Auton saat ajoon jopa päivän kuluttua tilauksesta.

Lue myös

FABIA eteni Vuoden Auto Suomessa 2023 -finaaliin

Ajankohtaista & Uutta

Sporttiparin SportLine

Meidän Škodamme

Mikä ŠKODA-vuosi 2022!

Sponsorointi & yhteistyö