4.7.2023
Secto Rally 2023 ajetaan jälleen Jyväskylässä Ajankohtaista & Uutta

Jo 72. kerran Jyväskylässä ja Keski-Suomessa järjestettävä Suomen MM-ralli eli Secto Rally Finland ajetaan tutulla kesäpaikallaan 3.-6.8.2023. Mukana on tuttuun tapaan pitkällä rallihistoriallaan myös Škoda.

Teksti Sari Okko, Kuvat Esko Tuomisto, Merita Mäkinen

Jyväskylässä ajettava Secto Rally on nostettu kansainvälisessä mediassa ansaitusti korkealle. ”Suomen MM-ralli on eeppinen, erittäin haastava ja nopein. Suuret nopeudet, kapeat pätkät ja hyppyreitä yhdistävä tapahtuma koettelee sekä kuljettajan että karttureiden tarkkuutta ja täsmällisyyttä äärimmilleen. Jyväskylässä jokainen sekunti on tärkeä ja yksikin virhe voi tulla kalliiksi. Katsojille kisa on epäilemättä yksi kauden jännittävimmistä ralleista.” (lähde: Škoda Motorsport)

Niin tänäkin vuonna, kun Škoda Fabia RS Rally2 -autoilla kisataipaleille starttaavat Škoda Motorsport Suomen kuljettajina TGS Worldwide -tallissa ajavat autokunnat Lauri Joona-Tuukka Shemeikka ja Mikko Heikkilä-Samu Vaaleri sekä Toksport-tallissa ajava Sami Pajari-Enni Mälkönen.

Jokaisella autokunnalla on ajossa uusi Škoda Fabia RS Rally2.

Škoda ja moottoriurheilu kuuluvat yli 120-vuotisen historian kautta yhteen. Siksi moottoriurheilu on tärkeä osa Škodan DNA:ta. Kuvissa tunnelmia vuodelta 2022.

Seuraa Secto Rally 2023 -kisoja skodamagazine.fi-sivustolla.

Lue lisää: https://sectorallyfinland.fi/