27.2.2024
Suuria elämyksiä pienille jääkiekkoilijoille U18 MM-kisoissa Ajankohtaista & Uutta

Škoda mahdollistaa uusia elämyksiä jääkiekkoileville lapsille ja heidän perheilleen yhdessä Suomen Jääkiekkoliiton kanssa. Ainutkertainen edustustehtävä koskee ikäluokkien U9 ja U10 -joukkueita, jotka pääsevät vastaanottamaan pelaajat jäälle Suomessa keväällä pelattavissa alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa.

Teksti Sari Okko, Kuvat Škoda ja Suomen Jääkiekkoliitto

Škoda vahvistaa pitkäaikaista yhteistyötään Suomen Jääkiekkoliiton kanssa toimimalla vuoden 2024 Jääkiekon U18 MM-kisojen virallisena pääyhteistyökumppanina. Pikkuleijonien tukeminen tuo nyt tullessaan ainutkertaisen tilaisuuden myös jääkiekkoileville lapsille ja heidän perheilleen. Suomen Jääkiekkoliittoa ja Škodaa yhdistää lasten ja nuorten liikkumisen ja unelmien edistäminen.

”Järjestimme yhdessä Suomen Jääkiekkoliiton kanssa arvonnan, jossa tyttöjen ja poikien joukkueet voivat päästä juhlavasti vastaanottamaan jäälle U18-joukkueen Pikkuleijonia ennen otteluiden alkua – Jääkiekkoliiton Kunnioita Peliä -arvojen ja reilun pelin hengessä”, Škodaa maahantuovan Helkama-Auton Head of Communication Kari Aalo kertoo.

Kisat starttaavat pian Espoossa ja Vantaalla

U9 ja U10 -joukkueiden hakuaika alle 18-vuotiaiden poikien MM-kisoihin oli 26.2.-15.3.2024. Joukkueiden valinnoista vastaa arvonnan perusteella Suomen Jääkiekkoliitto. Jokaiseen otteluun valitaan yksi joukkue (16-20 lasta), mikä tarkoittaa sitä, että jäälle pääsee kisojen aikana noin kaksisataa junioripelaajaa.

Vuoden 2024 Jääkiekon U18 MM-kisat pelataan 25.4.-5.5. Espoon Metro Areenalla ja Vantaan Tikkurila Areenalla. Suomen kanssa A-lohkossa pelaavat Yhdysvallat, Slovakia, Norja ja Latvia, B-lohkossa Ruotsi, Kanada, Sveitsi, Tšekki ja Kazakstan.

Škoda näkyy kisoissa lasten joukkueiden ohella monin tavoin kaukaloissa ja kaukaloiden laidoilla. Lisäksi kisaorganisaation käytössä on kisavärein teipattuja Škoda Enyaq -täyssähköautoja.

Jäälle pääsee kisojen aikana noin 200 lasta

  • Haku suunnattiin tyttöjen ja poikien joukkueille ikäluokissa U9 ja U10 ympäri Suomen.
  • Jokaiseen otteluun valitaan yksi joukkue (16-20 junioria).
  • Valinnoista vastaa arvonnan perusteella Suomen Jääkiekkoliitto.
  • Lisäksi joukkueille tarjotaan liput kyseiseen otteluun.
  • Kisat pelataan 25.4.-5.5.2024 Espoon Metro Areenalla ja Vantaan Tikkurila Areenalla.

Hakuaika on päättynyt.

Škoda ja Suomen Jääkiekkoliitto järjestivät arvonnan, jota kautta U9 ja U10 -joukkueet voivat päästä vastaanottamaan Pikkuleijonia jäälle keväällä pelattavissa 2024 Jääkiekon U18 MM-kisoissa. Škoda on kisojen virallinen pääyhteistyökumppani.

Neliveto näyttää nyt kyntensä – tutustu 4x4-mallistoon ja katso video

Ajankohtaista & Uutta

Kymmenen asiaa, joita et ehkä tiennyt – testaa Škoda-tietosi!

Ajankohtaista & Uutta

Škoda-vuosi 2024 tarjoilee monta tapahtumaa

Ajankohtaista & Uutta