14.3.2023
Škoda Huolenpitosopimus – nyt jatkoon! Škoda Palvelee

”Škoda Huolenpitosopimus takaa sen, että auto on aina kunnossa”, Tuula Ahvonen ja Johanna Talka sanovat.

Se on huoleton, helppo, turvallinen ja mukava. Se tuo mielenrauhaa ja pitää autosi jälleenmyyntiarvon kunnossa. Sen saa nyt jatkoineen jopa seitsemäksi vuodeksi.

Teksti Sari Okko, Kuvat Mika Tiira

Škoda Huolenpitosopimuksen idea on fiksusti yksinkertainen: saat kuukausimaksuja vastaan oikeuden huollattaa ja korjauttaa autoasi missä tahansa valtuutetussa Škoda Service -merkkihuollossa Suomessa ilman erillistä korvausta. Näin tiedät tarkalleen autosi huoltokustannukset ja varmistat, että autosi huolletaan ja korjataan parhaalla ammattitaidolla ja alkuperäisillä Škoda-varaosilla.

Huolenpitosopimukseen kuuluvat myös katsastustarkastus sekä valmistajan suosittelemat lisätyöt, kuten ilmastointihuolto ja jarruhuolto kahden vuoden välein. Lisäksi sopimukseen voi liittää lisäpalveluina muun muassa sijaisauton käytön huoltojen ja korjausten ajaksi, renkaiden kausisäilytyksen sekä renkaiden kausivaihdot.

”Huolenpitosopimus on niin hyvä tuote, että sitä on helppo suositella autonoston yhteydessä. Kun sen lukuineen ja etuineen asiakkaalle avaa, sitä on vaikea vastustaa”, automyyjä Mika Tiira Auto-Suni Lappeenrannasta korostaa.

”Škoda Huolenpitosopimus merkitsee huolettomuutta, vaivattomuutta ja varmuutta”, Jani Varis ja Mika Tiira tuumivat.

Vaivaton ja varma

Innovaatioasiantuntijana LUT-yliopistossa toimiva Jari Varis on pitkän linjan Škoda-autoilija vuodesta 2012 Yeti-katumaasturin, Citigo- ja Citigo G-TEC -mallien sekä parin Octavia G-TEC -mallin kokemuksella. Huolenpitosopimus tuli mukaan kaasuautoilun myötä. Nykyisessä autossa alkuperäistä sopimusta on jatkettu kolmesta vuodesta viiteen vuoteen.

”Huolenpitosopimus merkitsee ennen kaikkea huolettomuutta, vaivattomuutta, varmuutta ja kustannustehokkuutta. Tulipa eteen mitä vain, voin huollattaa autoni missä päin Suomea tahansa. Tarvittaessa saan käyttööni myös sijaisauton. Tämä kaikki on kuukausimaksun arvoista”, Varis kertoo.

Turvaa arkeen

Auto-Suni Lappeenrannan liikkeessä huoltoneuvojana toimiva Johanna Talka pitää ennakoidusti huolta siitä, että päättymässä olevat Škoda Huolenpitosopimukset saavat ansaitsemansa jatkon.

”Autoilijat valitsevat uutta autoa ostaessaan useimmiten kolmen vuoden sopimuksen, jota voi jatkaa kahdella vuodella. Auton huoltokäynnin yhteydessä tarkistamme tilanteen ja katsomme, onko sopimusta tarpeen jatkaa. Hyvin usein teemme jatkosopimuksen”, Talka sanoo.

”Huolenpitosopimuksen myötä asiakas tietää tarkasti, mitä kuukausimaksuun sisältyy, mistä hän maksaa ja mitä sillä saa. Se tuo turvaa ja helppoutta arkeen.”

Lisää huolettomia kilometrejä

Škoda Huolenpitosopimus on saatavilla uuteen autoon jopa viideksi vuodeksi.

Olemassa olevaa Huolenpitosopimusta voi jatkaa aina seitsemään vuoteen asti.

Huolenpitosopimuksella varmistat huolettomat kilometrit 200 000 kilometriin asti sekä autosi parhaan jälleenmyyntiarvon.

Aina kunnossa

Lappeenrannassa asuva ja Savonlinnan kaupungilla talousjohtajana työskentelevä Tuula Ahvonen ajaa Octavia G-TEC -mallilla, johon hän otti auton ostaessaan Huolenpitosopimuksen. Tyytyväiseksi Škoda-autoilijaksi tunnustautuva Ahvonen jatkoi sopimusta kahdella vuodella, kun kolme vuotta tuli täyteen.

”Huolenpitosopimus on helppo ja vaivaton: maksan kuukausimaksun ja tiedän, että auto on aina kunnossa. Huolenpitosopimus on myös investointi: kukapa ei haluaisi ostaa käytettyä autoa, joka on säännöllisesti huollettu merkkihuollossa? Hienoa on sekin, että sopimus joustaa oman elämän muutosten mukaan.”

Katso myös

Škoda-brändi uudistuu

Ajankohtaista & Uutta

Valoisasti pimeässä – joko tunnet Matrix LED -ajovalot?

Ajankohtaista & Uutta

Autoilua viittomakielellä

Meidän Škodamme