15.5.2024
Škodan ykköskenttä 2024 Jääkiekon MM-kisoissa Ajankohtaista & Uutta

Kansainvälisen Jääkiekkoliiton (IIHF) 2024 Jääkiekon MM-kisoja pelataan parhaillaan Tšekin tasavallassa. Nyt esittäytyy automallien ykköskenttä, jonka Škoda on valinnut kaukalon laidoille edustamaan brändiään.

Teksti ja kuvat Škoda Auto

Pelaajat ovat 2024 Jääkiekon MM-kisojen päätähtiä, mutta nyt Prahassa ja Ostaravassa pelattavissa kisoissa myös Škodan automallit kilpailevat katsojien huomiosta sekä halleissa että tv-kuvassa. Kummankin kisakaupungin hallissa on esillä kaksi Škodaa.

Prahassa kaukalon toisesta kulmasta löytyy täyssähköinen Enyaq Coupé RS, jonka Moon White -metalliväri on kuin jään pinta. Toisessa kulmassa loistaa Ice Tea Yellow -metallivärinen tyylikäs ladattava hybridi Superb Combi Laurin & Klement iV.

Ostravassa esillä on juuri esitellyn uuden Kodiaqin malliversio Sportline iV, jonka värinä on myös Moon White -metalliväri. Mukana on myös Arctic Silver -metallivärillään jääkiekkoon luontevasti sopiva täyssähköinen Enyaq Laurin & Klement.

Lisää Škoda-automalleja löytyy kisavieraiden tutkittavaksi kisa-areenoiden fanialueilta. Sekä Prahassa että Ostravassa esillä on moottoriteholtaan 195-kilowattinen Octavia RS. Näiden fanialueille sijoitettujen autojen väreinä ovat punainen Velvet Red -metalliväri (liftback-korimallina) sekä Mamba Green -erikoisväri (Combi-farmarina). Prahan areenan fanialueella Octavian seurana on myös Velvet Red -metallivärinen Kamiq Monte Carlo.

Jääkiekon autokalusto

Jo pitkän perinteen mukaisesti Škoda-autoja nähdään jääkiekon MM-kisavieraiden ja kisaorganisaation käytössä. Jälleen kerran Škoda on toimittanut kisojen autokaluston: kaikkiaan 45 Škodaa. Ne ovat uusien sukupolvien Kodiaqeja ja Superb Combeja sekä täyssähköisiä Enyaq Coupé RS -malleja.

Kodiaq ja Superb faneille

Jokainen fanialueille poikkeava kohtaa uuden sukupolven Superbin ja Kodiaqin ladattavat iV-hybridimallit. Molemmat yltävät jopa yli 100 kilometrin WLTP-sähkötoimintamatkaan. Prahassa ja Ostravassa esillä ovat Kodiaq Sportline metalliväriltään punainen Velvet Red (Prahassa) ja metallivärisininen Race Blue (Ostravassa). Superbista Prahan fanialueella on L&K-varusteltu Combi-farmari Purity White -valkoisena ja Ostravan fanialueella Graphite Grey -metalliväriharmaana.

Fanialueet

Škoda tarjoaa Kansainvälisen Jääkiekkoliiton (IIHF) MM-kisojen virallisena pääsponsorina jääkiekkofaneille jälleen monenlaista hauskaa tekemistä. Kisojen virallisilla fanialueilla pääsee paitsi ihailemaan uuden sukupolven Kodiaqia ja Superb Combia myös kokeilemaan jääkiekkotaitojaan.

Fanialuekävijät voivat testata lämärivoimansa ja -tarkkuutensa sekä yleiset mailankäsittelytaitonsa tai kokeilla miltä maalivahtina olo tuntuu. Jopa osallistuminen virtuaalisiin jääharjoituksiin on mahdollista. Kisojen virallisilla fanialueilla esitellään myös jääkiekkohistorian esineistöä ja MM-kisapokaali.

Rakenna Škoda Rakenna verkossa juuri sinulle sopiva Škoda Rakenna nyt
Tilaa uutiskirje Kuule ensimmäisten joukossa uusimmat Škoda-uutiset Tilaa

Tutustu myös näihin

Autotoimittajien koeajossa uusi Škoda Superb Combi

Škoda mediassa

Autotoimittajien koeajossa uusi Kodiaq – lue arviot

Škoda mediassa

Škoda Vision Gran Turismo tähdittää suosittua PlayStation-peliä

Ajankohtaista & Uutta