21.11.2022
Sporttiparin SportLine Meidän Škodamme

Eevi Teittisen ja Teemu Packalénin valinta on KODIAQ SportLine 2.0 TSI 4x4 DSG. Lapsi- ja treeniarjen pyörittämisessä ykkösiä ovat tilavuus ja turvallisuus.

Eevi Teittisen ja Teemu Packalénin elämä kulkee nyt vauva-arjen tahtiin, johon yhdistetään urheilua aina, kun mahdollista. Sporttiparin liikkumisesta huolehtii nelivetoinen tilaihme KODIAQ SportLine.

TEKSTI Sari Okko, KUVAT Janina Skön

Personal Trainer, Life Coach, fitness-urheilu, vapaaottelu, Brasilian jujutsu, lukkopaini, triathlon, Ironman-kisat… Sanat kertovat paljon pienen Ellen-tyttären (11 kk) vauhdikkaista vanhemmista.

”Lapsen kanssa eläminen täyttää päivät, mutta sen ohella tehdään, mitä ehditään. Parasta urheilussa ja treenaamisessa on se, että saa välillä tuulettaa päätä. Teemme tätä itseämme, emme tuloksia varten”, Eevi sanoo.

Kun Ellen syntyi marraskuussa 2021, Teemu teki ison päätöksen ja ilmoitti lopettavansa vapaaottelu-ammattilaisuransa. Urheilu, treenaaminen ja valmentaminen kuitenkin jatkuvat.

”Aina pitää olla tavoiteltavaa. Olen saavuttanut tavoitteeni vapaaottelijana UFC:ssä, ja nyt ne on asetettu Brasilian jujutsuun ja lukkopainiin. Tie maailmanmestaruuteen voi olla pitkä, mutta jonain päivänä se voi olla mahdollista”, Teemu kertoo.

Yhteisenä tavoitteena on vetää puolikas Ironman-kisa Dubaissa maaliskuussa 2023. Puolikas tarkoittaa 1900 metrin uintia, 90 kilometrin pyöräilyä ja 21,1 kilometrin juoksua. ”Kisaan lähdetään, jos treeniaikaa riittää. Tässä lajissa mitkään pikatreenit eivät riitä”, Eevi ja Teemu toteavat.

Iso, tilava ja ketterä

Kun Eevi ja Teemu lähtevät valmentamaan urheiluopistolle, mukaan lähtevät myös Ellen ja päivien pyörittämisessä auttava isoäiti. Matkat hoituvat nelivetoisella KODIAQ SportLine -katumaasturilla, joka tuli perheeseen maaliskuussa 2022.

”Arjen näkökulmasta tärkeintä oli saada kuljetuskapasiteettia. Kodiaqiin mahtuvat helposti niin treenivarusteet kuin lapsi ja Taaki-koira varusteineen. Pyörät kulkevat mukana telineessä. Vielä ei ole tullut sellaista tilannetta vastaan, ettemme olisi mahtuneet. KODIAQ on iso, tilava ja ketterä”, Eevi sanoo.

”Oli hienoa varustella auto mieleiseksemme. Lisäksi auto näyttää hienolta”, Teemu lisää.

Mieluisaa autoilua

Perheen kakkosautona toimii SUPERB L&K vuosimallia 2020. Kahdella autolla kilometrejä kertyy vuodessa noin 20 000. Sekä Eevi että Teemu pitävät ajamisesta, mutta Eevi sanoo tänä päivänä nauttivansa erityisesti kyydissä olemisesta ja nukkumisesta.

”Se on ihanaa näin vanhemman näkökulmasta. Tykkään myös ajaa yksin kaikessa hiljaisuudessa. Kun Teemu ajaa, hän puhuu koko ajan”, Eevi hymyilee.

”Silloin kun tavattiin, Eevi oli automuija ja enemmän autojen perään. Nykyään autot merkitsevät itsellekin enemmän”, Teemu tuumii.

Avustimista Eevi nostaa ykköseksi mukautuvan vakionopeuden säätimen, joka on lähes koko ajan käytössä. Teemu lisää suosikkilistalle peruutuskameran. Tärkeitä ominaisuuksia ovat myös tehokkaat ajovalot sekä neliveto. Ja jos seuraavaa autoa jo mietitään, se voisi olla ladattava hybridi tai täyssähköauto.

Lue myös

Mikä ŠKODA-vuosi 2022!

Sponsorointi & yhteistyö

Edukseen erottuva – FABIA MONTE CARLO

Ajankohtaista & Uutta

Vihreä ihme – ENYAQ COUPÉ 80x 4x4 RS iV

Koeajossa