14.10.2021
Uusi ŠKODA FABIA ihastuttaa jo 60 sekunnissa Ajankohtaista & Uutta

Uusi ŠKODA FABIA on täydellisen monikäyttöinen auto. Seuraavan minuutin aikana osoitamme, miten käytännöllinen, tyylikäs, dynaaminen ja taloudellinen se on.

TEKSTI JA KUVAT ŠKODA AUTO

Neljänteen sukupolveen ehtinyt ŠKODA FABIA vetoaa laajaan asiakasryhmään. Juontajamme Jennifer esittelee olennaisimmat syyt Fabian vetoavuuteen seuraavassa videossa. Fabiassa yhdistyvät kompaktit ulkomitat, väljät sisätilat, modernit varusteet ja lukuisat käytännölliset yksityiskohdat.

Taloudellinen ja dynaaminen

Uusimman sukupolven Fabian konepellin alle on tarjolla nykyaikaisia bensiinimoottoreita. Ne takaavat upean ajoelämyksen yhdistettynä erinomaiseen polttoainetaloudellisuuteen, jota lisäksi parantaa Škodan uuden hatchbackin tarkkaan hiottu aerodynamiikka.

Kompaktit ulkomitat ja väljät sisätilat

Ulkomitoiltaan kompakti FABIA on mukavan näppärä auto kaupungin vilkkailla kaduilla ajettaessa ja ahtaisiin paikkoihin pysäköitäessä. Sen sisällä on siitä huolimatta runsaasti tilaa matkustajille ja heidän matkatavaroilleen. Fabian 380-litraiseen tavaratilaan mahtuvat hyvin koko perheen ostokset.

Turvallinen

ŠKODA Fabiaan on tarjolla runsain mitoin moderneja turvallisuus- ja avustinjärjestelmiä, ja kaikkiaan jopa yhdeksän turvatyynyä. Tämä yhdistettynä vankkaan korirakenteeseen tekee siitä yhden oman kokoluokkansa turvallisimmista autoista. Auto soveltuu myös täydellisesti pienten lasten kuljettamiseen, sillä ISOFIX-kiinnikkeet löytyvät niin takasivuistuimista, kuin myös etumatkustajan istuimesta.

Simply Clever

Uusimman sukupolven Fabian kattavaa varustusta täydentävät sekä lukuisat perinteiset, että täysin uudet Simply Clever -ratkaisut. FABIA ihastuttaa nerokkailla ratkaisuilla, joihin lukeutuvat esimerkiksi uusi irrotettava juomateline keskikonsolissa ja etuistuimien selkänojien taustoissa sijaitsevat kaksiosaiset säilytystaskut, joissa takana matkustavat voivat säilyttää pienempiä tavaroita, kuten matkapuhelimiaan

Lue myös

Uusi ŠKODA FABIA: mitä mieltä tekijät ovat lopputuloksesta?

Ajankohtaista & Uutta

Autotoimittajien koeajossa uusi ŠKODA Fabia

Škoda mediassa