19.12.2022
Valitse vaihtoautojen valio – tutustu Loisto-ohjelmaan Škoda Palvelee

”Loisto-vaihtoauto-ohjelma tuo vähän käytetyt Škodat jälleenmyyjäliikkeisiin uusien autojen rinnalle ja osaksi Škoda-huoltoverkostoa”, Petri Raitala sanoo.

Škodan vaihtoauto-ohjelma Loisto tarjoilee turvallisen, varman, laadukkaan ja luotettavan palvelun. Tervetuloa tutustumaan vaihtoautojen valioihin ja tekemään löytöjä.

TEKSTI Sari Okko, KUVAT Esko Tuomisto

”Haluamme vahvistaa monipuolista tarjontaamme luomalla autoilijoille parhaan paikan uusien autojen ohella myös vähän käytettyjen autojen hankkimiseksi. Vaihtoauto-ohjelma ylläpitää käytetyn Škodan jälleenmyyntiarvoa sekä kokonaisvaltaista asiakastyytyväisyyttä”, Helkama-Auton myynti- ja kenttäjohtaja Petri Raitala sanoo.

Jokainen Loisto-vaihtoauto on huolellisesti kuntotarkastettu, Škoda Service -merkkihuollossa huollettu ja aukottomalla huoltohistorialla varustettu. Loisto-vaihtoautot ovat alle viisivuotiaita ja maksimissaan 130 000 kilometriä ajettuja.

Kaikki palvelut samassa paikassa

”Loisto-palvelu sitoo yhteen koko palveluverkostomme tuoden vähän käytetyt Škodat jälleenmyyjäliikkeisiimme uusien autojen rinnalle”, Raitala toteaa.

Škoda-brändi kehittyy jatkuvasti malliston, varusteiden, digitaalisten ratkaisujen sekä tuotteiden ja palvelujen monipuolistumisen myötä. Kehitys haastaa uudella tavalla myös jälleenmyyjien osaamisen, tuotetietouden ja myyntiprosessin.

”Tänä päivänä yli puolet autoista on asiakkaidemme toiveiden mukaan varusteltuja. Siksi vaihtoautotkin on otettava yksilöinä, jotka myyjä tuntee perinpohjin. Loisto-ohjelma on rakennettu yhdessä Škoda-jälleenmyyjien kanssa, mikä varmistaa parhaan palvelukokemuksen”, Raitala kertoo.

”Loisto-ohjelma on rakennettu yhdessä ŠKODA-jälleenmyyjien kanssa, mikä varmistaa parhaan palvelukokemuksen”, Peteri Raitala kertoo.

Loisto-auton laatuun voi luottaa

Škoda-vaihtoautoturva kattaa auton tekniset viat ja rikkoutumiset 12 kuukauden tai 20 000 kilometrin ajan ostohetkestä. Loisto-vaihtoautoissa on voimassa ŠKODA Ajoturva, joka tarjoaa 24 h -tiepalvelun.

Teknisen vian sattuessa Škoda Service -merkkihuolto järjestää asiakkaan käyttöön sijaisauton kolmeksi vuorokaudeksi, mikäli autoa ei saada saman päivän aikana kuntoon. Loisto-vaihtoauto toimitetaan kaupanteon jälkeen jopa suoraan asiakkaan kotiovelle. Jos asiakas jostain syystä tulee toisiin aatoksiin, auton voi vaihtaa toiseen Loisto-vaihtoautoon 14 vuorokauden tai 1 000 kilometrin sisällä kaupanteosta.

Kirsikka kakun päälle

Autokeskus Airport lähti mukaan Loisto-ohjelmaan Škoda-jälleenmyyjänä ensimmäisten joukossa. Asiakkaat ottivat uuden palvelun heti innolla vastaan.

”Škodat ovat aina haluttuja vaihtoautoja, mutta Loisto-ohjelma on kuin kirsikka kakun päälle, joka nostaa vaihtoautojen valioyksilöt esiin. Loisto-vaihtoautot ovat uusien autojemme myymälässä ja sertifioidut myyjämme tuntevat jokaisen auton yksilöllisine ominaisuuksineen”, myynnin johtaja Karri Kotkavuori kertoo.

”Asiakas voi olla varma, että Loisto-vaihtoauto on huoleton vaihtoehto ja turvallinen hankinta. Loisto tuo mielenrauhaa myös jälleenmyyjälle, koska tiedämme, että jokainen Loisto-vaihtoauto on parhaassa mahdollisessa kunnossa ikäänsä nähden.”

Lue lisää: loisto.skoda.fi

Lue myös

Kulje kuten haluat Škodan Joustava-palvelun avulla

Škoda Palvelee

Neliveto on aina valmiina – tutustu Škodan 4x4-mallistoon

Ajankohtaista & Uutta

Paikka ykkösluokassa – SUPERB BusinessLine

Ajankohtaista & Uutta