20.5.2022
Jo Fan Zonella tunnelma on katossa Ajankohtaista & Uutta

2022 Jääkiekon MM-kisojen tunnelma tiivistyy ennen pelejä virallisella Fan Zonella. Škodan osastolla tarjolla on mm. ilmakiekkoa, maalivahtipeliä, Box Hockey -matseja, 30-vuotishistoriaa ja ENYAQ iV -uutuusmalleja.

TEKSTI SARI OKKO, KUVAT NEODES

Viralliset Fan Zonet eli fanialueet löytyvät molemmista kisakaupungeista eli Helsingistä ja Tampereelta. Leijonien alkusarjan Suomi-USA -ottelun alla Tampereen Fan Zone on täynnä innokkaita lätkäfaneja. Nyt jos koskaan odottava kisatunnelma on katossa. Yhteisen näkemyksen mukaan Suomi voittaa – tietenkin!

Škodan Fan Zone -alue Tampereella sijaitsee rautatieaseman yhteydessä ja lähellä 2022 Jääkiekon MM-kisojen toista kotia eli Nokia Arenaa. Helsingissä pelit pelataan Helsingin jäähallissa ja maailman suurin virallinen Fan Zone löytyy Pasilan kauppakeskus Mall of Triplasta. Fanialueilla lätkäfanit pääsevät seuraamaan otteluja isoilta näytöiltä sekä osallistumaan muuhun ohjelmaan.

Jo 30 vuotta yhteistyökumppanina toiminut ŠKODA on jälleen näyttävästi mukana. 2022 Jääkiekon MM-kisojen käytössä on nyt 45 autoa: ENYAQ COUPÉ RS iV- ja ENYAQ iV -täyssähköautoja, ladattavia SUPERB iV -hybridejä sekä KODIAQ-katumaastureita.

Keskushyökkääjä Tomi Tikander (10 v) on pelannut jääkiekkoa Kangasalan Kisa-Eagles -joukkueessa jo kuusi vuotta. Myös isä Ville Tikanderilla on liki 30-vuotinen jääkiekkotausta. Fan Zonella Suomi-USA -ottelun tulokseksi veikattiin 3-1.

Yksi Suomi-USA -ottelun alla Tampereen Fan Zonella pelatuista ilmakiekkofinaaleista päättyi Viljami Kivikosken (7 v) voitoksi Antti-isän kannustaessa. Ilveksessä pelaava Viljami sai palkinnoksi komean ŠKODA-pelipaidan ja ennusti Suomen voittavat USAn kahdella maalilla.

Kristi Nero ja Fred Juurma testasivat Fan Zonella maalivahtipeliä. Kristi palaa Virossa itsekin jääkiekkoa ja on luonnollisesti suuri lätkäfani. Suomi-USA -ottelun tulos on pariskunnan mielestä selvä: Suomi voittaa.

Juontaja-näyttelijä Jane Hölsö piti pyörät pyörimässä Tampereen Fan Zonen ŠKODA-osastolla. ”Olen tällaisissa tilaisuuksissa kuin kotonani. Täällä on mahtava tunnelma”, rankkarikilpailua vetämään kiiruhtava Jane huikkaa.

Suomen pelipaitoihin sonnustautuneet Tea Niemi ja Laura Koivunen ehtivät koeistua ENYAQ COUPÉ iV:n ennen peliä. ”Hyvältä tuntuu, hieno auto”, KODIAQ RS:lla ajava Tea tuumii. Suomelle ennustettiin illan matsiin ylivoimaista voittoa.

2022 Jääkiekon MM-kisojen käytössä on nyt 45 autoa: ENYAQ COUPÉ RS iV- ja ENYAQ iV -täyssähköautoja, ladattavia SUPERB iV -hybridejä sekä KODIAQ-katumaastureita. Virallisella Fan Zonella pääsee istahtamaan ENYAQ COUPÉ RS iV -mallin kyytiin.

Fan Zonella jääkiekkofaneja hauskuuttaa myös Škodan ilvesmaskotti Felix.

Pahviset ŠKODA-kypärät ovat tuttu näky kisakatsomoissa. ŠKODA Auto on toiminut Jääkiekon MM-kisojen yhteistyökumppanina jo 30 vuotta.

  • 2022 Jääkiekon MM-kisat pelataan Tampereen Nokia Arenalla ja Helsingin jäähallissa 13.-29.5.2022.
  • Molemmista kisakaupungeista löytyvät viralliset Fan Zonet eli fanialueet.
  • Kisojen teemana on Making Miracles ja arvoina vastuullisuus, hauskuus ja yhteisöllisyys.
  • Kisahuumaa siivittää Miracleo-leijonamaskotti.

Lue myös

Kisahuuma tiivistyy – ENYAQ COUPÉ RS iV -täyssähkökatumaasturit saapuivat

Sponsorointi & yhteistyö

KIITOS ÄITI! -KAMPANJA

Ajankohtaista & Uutta

Lastenklinikoiden Kummit saivat lippulahjoituksen 2022 Jääkiekon MM-kisoihin

Ajankohtaista & Uutta