6.7.2022
Koeajossa ŠKODA-kolmikko – lue tuoreet tunnelmat ŠKODA mediassa

KAROQ on näyttävä katumaasturi, joka tarjoaa väljät tilat ja runsaasti ominaisuuksia. Tavaratila vetää 521 litraa istuimet pystyasennossa ja 1 630 litraa takaistuinten selkänojat alas käännettyinä.

Autotoimittajat koeajoivat uudistuneen Kodiaqin, uudistuneen Karoqin ja uuden Fabian. Mikä teki erityisen vaikutuksen, mistä innostuttiin ja mitä autoista kirjoitettiin?

KAROQ – Kevyt mutta tervetullut puolivälipäivitys

Tuulilasi koeajoi Škoda Karoq 1.5 Style -malli, jonka uudistunut versio esittelee ”entistäkin ronskimpaa ilmettä” sekä ajo-ominaisuuksiltaan perusvarmoja ja tuttuja otteita.

”Matka-ajossa auto etenee vakaasti ja junamaisella leppoisuudella”, toimittaja Harry Kuurio kirjoittaa.

”Tilatarjonnan ŠKODA todella osaa. Edessä viihtyy pidemmänkin tovin eikä takaistuin jää paljoakaan tästä jälkeen. Tavaratila on tässä kokoluokassa pätevän suuruinen.”

Kodiaq tarjoaa hyvin vastinetta rahoille

Moottori-lehti koeajoi uudistuneen Kodiaqin, joka tarjoaa toimittaja Manu Tuppuraisen mukaan lisää offroad-ilmettä sekä runsaasti hyviä ominaisuuksia yhdessä ja samassa paketissa.

Pakettiin mahtuu mm. hyvää vetoa ja taloudellisuutta tarjoava diesel, erinomaiset ja hyvin muunneltavat tilat sekä paljon vetokykyä. ”Kodiaq on nelivetoinen katumaasturi, jonka ominaisuudet riittävät myös hieman pidemmälle kuin monien muiden nelivetoisten autojen”.

FABIA – Pieni vain mitoiltaan

”Škoda Fabian uusi sukupolvi vie valmistajan kompaktimallin uudelle tasolle”, Moottori-lehden toimittaja Aake Kinnunen kirjoittaa. ”Tšekkiläinen on ottanut tuntuvan loikan laatuvaikutelmassa ja mukavuudessa. Pienempi auto ei kuitenkaan aina merkitse ominaisuuksista tinkimistä.”

Fabia vakuuttaakin tiloillaan, joita riittää etenkin etuisuimilla, mutta myös takaisuimille auton kokoon nähden hyvin. Kiitettävän korkean tavaratilan 380 litraa ”saa hyvin hyötykäyttöön.”

Lue myös:

MM-pokaali kiertää nyt Suomen suvessa

Ajankohtaista & Uutta

Škodan mekaanikkotrio valmistautuu elämänsä tilaisuuteen

Ajankohtaista & Uutta

Pesiskesä tarjoilee ikimuistoisia elämyksiä

Sponsorointi & yhteistyö