5.7.2024
Naamioitu Elroq autotoimittajien koejossa – lue ensikommentit Škoda mediassa

Suomalaiset autotoimittajat pääsivät koeajamaan naamioitua Škoda Elroqia kesäisen Amsterdamin kanaalien rannoilla ja vähän isommillakin teillä. Mitä täyssähköisestä kompaktista katumaasturista kirjoitettiin heti tuoreeltaan?

Koosteteksti Sari Okko, Kuvat Škoda Auto

"Tuleva ykkösnyrkki"

Näin otsikoi autotoimittaja Toini Jalovaara Tekniikan Maailmassa. Auto osoittautuu koeajolenkillä tasapainoiseksi kokonaisuudeksi, jossa on hyvät tilat ja selkeä ohjaamo.

"Elroq on tarkoitettu miellyttäväksi perheautoksi. Sen tehtävän auto täyttää vaivattomasti. Ajaminen on leppoisaa, kun ohjaus kertoo sopivan tarkasti kuljettajalle tapahtumat pyörien ja tien välissä."

"On helppo ennustaa, että Elroqista tulee Suomessa Škodan eniten myyty sähköautomalli, ellei jopa suosituin kaikista malleista." "Sen verran voidaan jo paljastaa, ettei Elroqin pitäisi hävitä kilpailijoille ainakaan ominaisuuksien perusteella."

Lue koeajojuttu Tekniikan Maailmasta

Lue myös ensitunnelmat Tekniikan Maailmasta

"Vakuuttava jo protona"

"Vaikka autot ovat vielä vahvasti naamioituja, jotain Elroqin muodoista voidaan kuitenkin päätellä jo nyt", autotoimittaja Vesa Eskola tuumii Moottori-lehden Maistiaisissa.

"Teippauksesta huolimatta yksi asia paljastuu keulasta heti. Nokalla ei ole enää logoa vaan kauniisti kirjailtuna Škoda. Tämä on uutta."

"Elroq tuntuu taajamapuikkelehtimisessa mukavan kompaktilta ja ketterältä". "Kulutus näyttäisi myös olevan kohdallaan." Lyhyen koeajon perusteella Elroqista löytyy paljon potentiaalia vaikka "pienen perheen sähköautoksi".

Lue maistiaiset Moottorista

"Uutuusauto naamioitiin näin hyvin"

"Ajoimme autolla, jonka osalta työ on vielä kesken. Kaukana ei kuitenkaan olla", Iltalehden autotoimittaja Henri Posa kirjoittaa.

"Keulailme on selvästi uusi ja paljon pystyy päättelemään teipeistä huolimatta. Paljon tosin jää vielä piiloonkin."

"Ensimmäinen ajokokemus jättää positiivisen kuvan." "Vajaan 300 hevosvoiman tehot enemmän kuin riittävät tämän kokoiseen perheautoon. Lopputulos on jopa pirteä."

Lue koko juttu Iltalehdestä

Tilaa uutiskirje Kuule ensimmäisten joukossa uusimmat Škoda-uutiset Tilaa

Lue myös

Täysin uusi Škoda Elroq: mitä piilee naamioinnin alla?

Ajankohtaista & Uutta

Škoda-kesä on vauhdissa – voita liput Secto Rallyyn 14.7.2024 mennessä

Ajankohtaista & Uutta

Saimaa Cycle Tour kylpi hulppeassa helteessä

Ajankohtaista & Uutta