9.11.2023
Nähdään Karjala-turnauksessa Tampereella Ajankohtaista & Uutta

Tampereen Nokia Arenalla 9.-12.11.2023 pelattavassa Karjala-turnauksessa kohtaavat Suomen, Ruotsin, Tšekin ja Sveitsin maajoukkueet. Kuva Suomen Jääkiekkoliitto

Perinteinen Euro Hockey Tourin Karjala-turnaus pelataan 9.-12.11.2023 Tampereen Nokia Arenalla. Tuttuun tapaan yhteistyökumppanina toimii Škoda. Tapahtumatorin Škoda-ständillä voit osallistua kilpailuun ja pääset ikuistamaan itsesi vaikka kaverin kanssa.

Teksti Sari Okko, Kuvat Jääkiekkoliitto

Suomi, Sveitsi, Tšekki ja Ruotsi lyövät alkutahdit kiekkokaudelle 2023-2024, kun Euro Hockey Tour avaa miesten maajoukkuekauden Tampereella. Edellisen kerran miesten maajoukkueet ovat pelanneet toukokuussa, jolloin Tampere isännöi 2023 Jääkiekon MM-kisoja. Leijonat kohtaa Nokia Arenalla torstaina Sveitsin, lauantaina Tšekin ja sunnuntaina perinteisessä isänpäivän ottelussa Ruotsin.

Škoda näkyy monin tavoin Karjala-turnauksessa – niin kaukalossa, kaukalon laidoilla, tapahtumatorilla kuin Nokia Arenan sisäänkäynnissä. Kuva Juha-Matti Kuusikko / Suomen Jääkiekkoliitto

Kuvauta itsesi ja osallistu kilpailuun Škoda-ständillä

Turnauksen pelipäivät ovat torstai, lauantai ja sunnuntai. Perjantaina Nokia Arenalla vietetään välipäivää eli Suomi-kiekkopäivää. Ilmaistapahtuma tarjoaa tapatumatorilla kävijöille monipuolista ohjelmaa klo 14 alkaen – huipentuen Pikkuleijonien (U18) USA-otteluun.

Tulijat Nokia Arenalle vastaanottaa heti sisääntulon edessä täyssähköinen katumaasturi Škoda Enyaq Coupé. Škoda näkyy kansainvälisten jääkiekko-ottelujen tapaan vahvasti myös jäällä ja kaukalon reunoilla sekä tapahtumatorilla.

Škoda-ständi on avoinna joka päivä: turnauspäivinä aina Suomen otteluiden aikaan ja Suomi-kiekkopäivänä perjantaina klo 14 alkaen. Tapahtumatorille on vapaa pääsy ja se on kaikille avoin. Ständin kuvauspisteellä voi hankkia mukavan muiston ja kuvauttaa itsensä vaikka kaverin kanssa – tai sunnuntain isänpäivän kunniaksi isän kanssa. Kuvan saa mukaansa joko tulosteena tai sähköpostitse.

Škoda-ständillä pääsee myös osallistumaan ”Hetkiä, joista jää tarina” -kilpailuun, jossa voi voittaa Enyaqin kahdeksi viikoksi omiin seikkailuihin. Tervetuloa osallistumaan!

Maajoukkuekauden 2023-2024 käynnistävä Karjala-turnaus järjestetään ensimmäistä kertaa Tampereen Nokia Arenalla. Kuva Pasi Mennander / Suomen Jääkiekkoliitto

Karjala-turnauksen otteluohjelma

To 9.11.2023
klo 18.30 Sveitsi – Suomi
klo 20.00 Ruotsi – Tšekki

Pe 10.11.2023
klo 14 alkaen Suomi-kiekkopäivä, ilmaistapahtuma
klo 18.30-21 Pikkuleijonat U18 -ottelu Suomi-USA

La 11.11.2023
klo 13.00 Ruotsi – Sveitsi
klo 17.00 Suomi – Tšekki

Su 12.11.2023
klo 13.00 Tšekki – Sveitsi
klo 17.00 Suomi – Ruotsi

Mikä Karjala-turnaus?

  • Karjala-turnaus on Suomessa vuosittain pelattava jääkiekkoturnaus, joka kuuluu jääkiekon Euro Hockey Tour -turnaussarjaan.
  • Turnausta on pelattu vuodesta 1995, jolloin se tunnettiin lempinimellä Jouluturnaus. Turnaukseen osallistuivat tuolloin Suomi, Ruotsi, Tšekki ja Ranska.
  • Nykyisin Karjala-turnaukseen osallistuvat EHT:n osallistujamaat Suomi, Ruotsi, Tšekki sekä Sveitsi.
  • Suomi on turnauksen menestynein maa, joka on juhlinut voittoa 12 kertaa. Mitalisijoituksia Leijonilla on kaikkiaan 23.

Uusi Škoda Superb: tilaa, mukavuutta ja valinnan vapautta

Ajankohtaista & Uutta

Valitse ladattava hybridi – Octavia Combi iV

Ajankohtaista & Uutta

”Ensivaikutelma oli WAU isoin kirjaimin”

Ajankohtaista & Uutta