26.1.2024
Ota ilo irti ja hyödynnä tarjoukset suoraan autostasi Ajankohtaista & Uutta

Joko olet hyödyntänyt autosi Infotainment-järjestelmän valikosta löytyvää Tarjoukset-sovellusta? Ellet ole, kannattaa tutustua, sillä nyt voit esimerkiksi hakea ilmaisen lasinpesunesteen täyttösuppilon Škoda Service -huollosta. Maksuttoman sovelluksen käyttöönotto on helppoa.

Teksti Sari Okko, Kuvat Jari Mattila

Kun seuraavan kerran istahdat autoosi, kurkista Infotainment-järjestelmän päävalikon välilehdille. Voit löytää sieltä Tarjoukset-kuvakkeen, jota napauttamalla pääset itse sovellukseen.

Tarjoukset-sovellus antaa mahdollisuuden tarttua Suomen Škoda-verkoston ja -yhteistyökumppaneiden, kuten Škoda Service -huoltoliikkeilden, huoltoasemien ja ravintoloiden erikoistarjouksiin, joista osa on tarkoitettu yksinomaan Škoda-autoilijoille. Tarjousten ansiosta voit saada tuotealennuksia, säästää huoltoasemien palveluiden hinnoista ja nauttia vaikkapa hampurilaisen etuhintaan.

”Tarjoukset ovat joko maanlaajuisia tai alueellisesti kohdistettuja. Voit löytää niitä myös muualla Euroopassa autoillessasi – esimerkiksi Tšekissä, Espanjassa, Italiassa, Ranskassa, Saksassa ja Itävallassa”, Škoda Suomen tuotekoordinaattori Jari Mattila kertoo.

”Kasvatamme kumppaniverkostoamme jatkuvasti, joten tulevaisuudessa on luvassa entistä enemmän tarjouksia. Rahallisten etujen ohella sovellus voi tarjota lisätietoja myös esimerkiksi kiinnostavista tapahtumista.”

Tarjoukset löytyy auton Infotainment-järjestelmän päävalikosta omana kuvakkeenaan. Napauttamalla sitä pääset sovellukseen.

Näin saat tarjoukset käyttöösi

Jotta saat ilon irti tarjouksista, autosi tulee olla yhteensopiva sovelluksen kanssa ja navigointijärjestelmällä varustettu, ja käytössäsi tulee olla Škoda ID -tili. Lisäksi tarjousten vastaanottaminen edellyttää Škodalle myönnettyä lupaa henkilötietojen, kuten nimen ja sähköpostiosoitteen käyttöön.

Jos sinulla ei ennestään ole Škoda ID -tiliä, voit luoda sellaisen helposti esimerkiksi älypuhelimella MyŠkoda-sovelluksen kautta. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi App Store- ja Google Play -sovelluskaupoista.

”Lähtökohtaisesti valtaosa navigointijärjestelmällä varustetuista vuosimallien 2021-2024 Škoda-autoista on tällä hetkellä yhteensopivia sovelluksen kanssa, pois lukien Enyaq-mallit”, Mattila sanoo.

Voit tarkistaa Tarjoukset-sovelluksen saatavuuden omaan autoosi täältä. Tutustu myös muihin sovelluksiin, jotka tekevät esimerkiksi pysäköinnistä ja sen maksusta helpompaa, sekä tarjoavat paikallisia liikennetiedotuksia. Sovelluksilla voit pysyä myös ajan tasalla kalenterimerkinnöistäsi, säästä ja uutisista. Näet kunkin sovelluksen saatavuuden omaan autoosi täältä.

Tarjoukset-sovelluksen käyttö edellyttää Škoda ID -tiliä sekä suostumuksen antamista Škodalle henkilötietojen, kuten nimen ja sähköpostiosoitteen käyttöön. Jos sinulla ei ennestään ole Škoda ID -tiliä, voit luoda sellaisen helposti esimerkiksi älypuhelimella MyŠkoda-sovelluksen kautta.

Tarjoukset-sovelluksesta löydät voimassa olevat tarjoukset.

Lue myös

Älä päästä talvikeliä yllättämään – vinkit & varusteet

Ajankohtaista & Uutta

Škoda-vuosi 2024 tarjoilee monta tapahtumaa

Ajankohtaista & Uutta

Crystallinium: kuin kirkasvärinen jalokivi ajovaloissa

Ajankohtaista & Uutta