19.11.2023
Škoda Huolenpitosopimus – jatkot jopa 7 vuodeksi Škoda Palvelee

Škoda Huolenpitosopimus on nimensä mukainen. Se pitäähuolta autostasi ja sen jälleenmyyntiarvosta, tehden autoiluelämästäsi huolettomampaa. Sen saa nyt jatkoineen jopa seitsemäksi vuodeksi.

Teksti Sari Okko, Kuvat Esko Tuomisto

Škoda Huolenpitosopimus on saatavilla uuteen autoon kolmeksi, neljäksi tai viideksi vuodeksi, ja sitä voi jatkaa aina seitsemään vuoteen asti. Huolenpitosopimuksen idea on nerokas ja yksinkertainen: saat kiinteää kuukausimaksua vastaan oikeuden huollattaa ja korjauttaa autoasi missä tahansa valtuutetussa Škoda Service -merkkihuollossa Suomessa ilman erillistä korvausta.

”Näin tiedät tarkalleen autosi huoltokustannukset ja varmistat, että autosi huolletaan ja korjataan parhaalla ammattitaidolla ja alkuperäisillä Škoda-varaosilla”, Helkama-Auton kaupallinen päällikkö Andreas Ehrnrooth korostaa.

Sopimukseen kuuluvat muun muassa määräaikaishuollot, tarkastushuollot, öljynvaihtohuollot, kuluvien osien, pyyhkijänsulkien ja polttimoiden uusinnat sekä valmistajan suosittelemat lisätyöt, kuten ilmastointihuollon ja jarruhuollon kahden vuoden välein.

Seitsemän vuoden jatkosopimus sisältää lisäksi jakohihnan vaihtotyön. Jakohihnan vaihto on ajankohtainen kuuden vuoden välein.

Sopimukseen voi liittää lisäpalveluina muun muassa sijaisauton käytön huoltojen ja korjausten ajaksi sekä renkaiden kausisäilytyksen ja kausivaihdot. Kun auton huollattaa ja korjauttaa valmistajan edellyttämällä tavalla, Škoda Ajoturva on aina voimassa.

”Škoda Huolenpitosopimus varmistaa parhaan jälleenmyyntiarvon uudelle autolle. Laadukkaasti huollettu auto on aikanaan käytetyn auton ostajallekin luotettavin vaihtoehto”, Ehrnrooth sanoo.

Näin se toimii

  1. Škoda Huolenpitosopimus kattaa normaalit huolto- ja korjauskulut, jotka tulevat muutoinkin eteen, kiinteällä kuukausierällä.
  2. Huolenpitosopimus on saatavilla uuteen autoon kolmeksi, neljäksi tai viideksi vuodeksi. Lisäksi sopimusta voi jatkaa aina seitsemään vuoteen tai 200 000 kilometriin asti.
  3. Sopimushinta määritetään automallin ja arvioitujen vuosittaisten ajokilometrien mukaan.
  4. Sopimusta voi muuttaa sopimuskauden aikana, jos ajokilometrit poikkeavat alun perin arvioidusta.
  5. Sopimuksen voi irtisanoa kesken sopimuskauden ja sen voi myös siirtää seuraavalle omistajalle.

Lue lisää, mitä kaikkea Škoda Huolenpitosopimus sinulle tarjoaa: skoda.fi/huolenpitosopimus

7 vuoden hintaesimerkki

Škoda Octaviassa Huolenpitosopimuksen jatko seitsemään vuoteen maksaa mallin mukaan alkaen 58 €/kk, mikäli asiakas ajaa 10 000 km vuodessa.

Kysy lisää Škoda-jälleenmyyjältäsi!

Lue myös

Uusi Škoda Superb: tilaa, mukavuutta ja valinnan vapautta

Ajankohtaista & Uutta

Škodat nyt nopeaan toimitukseen

Ajankohtaista & Uutta

Kaikki kunnossa – Octavia 2005

Meidän Škodamme