27.6.2023
Škoda ja MTK-Hankinnat OKRA 2023 -näyttelyssä Ajankohtaista & Uutta

"MTK Hankinnat Oy:n messuosastolla on esillä Škoda Enyaq, johon pääsee tutustumaan ja varaamaan samalla koeajon", toimitusjohtaja Sanna Blomberg kertoo.

Varsinais-Suomen viljavaan sydämeen, Oripään lentokentälle laajasti levittäytyvä OKRA-maatalousnäyttely avaa porttinsa jälleen 5.-8.7.2023. Mukana ovat yhteistyössä myös Škoda ja MTK-Hankinnat.

Teksti Sari Okko, Kuvat MTK Hankinnat Oy

OKRA tarjoaa alansa ammattilaisille kattavan katsauksen koko maatalousalaan suurempana kuin koskaan. Esillä ovat uusimmat koneet, laitteet, tuotteet ja palvelut. Kotieläimet, perinnepiha, kädentaidot ja tivolihuvit tarjoavat elämyksiä koko perheelle.

”Olemme osallistuneet vuosittain maatalousnäyttelyyn toiminnan alusta asti. Messut on hyvä paikka tavata jäseniämme ja kertoa jäseneduistamme”, MTK Hankinnat Oy:n toimitusjohtaja Sanna Blomberg sanoo.

MTK Hankinnat on mukana MTK:n ja Metsänhoitoyhdistysten messuosastolla D 27 (lähin sisääntuloportti 4). Isolla ulko-osastolla voi tutustua muun muassa MTK Hankintojen etuihin sekä metsänhoitoyhdistysten palveluihin ja MTK:n hankkeisiin. Osastolla on runsaasti tekemistä kaikenikäisille: voit vaikka ehdottaa vasikoille nimiä ja osallistua arvointoihin.

”Keväällä lanseerattu Škodan jäsenetu eli rahana maksettava bonus uuden Škodan ostosta on otettu hyvin vastaan. Se kiinnostaa varmasti jäseniämme myös näyttelyssä. Osastollamme on esillä Škoda Enyaq, johon pääsee tutustumaan ja varaamaan samalla koeajon. Kilpailuun osallistumalla voi voittaa Škodan kolmeksi kuukaudeksi käyttöönsä”, Blomberg kertoo.

LUE LISÄÄ Škodan ja MTK Hankinnat Oy:n yhteistyöstä tästä linkistä

OKRA 2023 Oripään lentokentällä 5.-8.7.2023

  • Hirvikoskentie 300, 32500 Oripää
  • Näyttely on avoinna joka päivä kello 9-17
  • Näyttelyssä oli vuonna 2019 mukana yli 550 näytteilleasettajaa
  • Škodan ja MTK Hankinnat löytyvät messuosastolta D 27 (lähin sisääntuloportti 4)

Škoda ja MTK Hankinnat starttasivat yhteistyön – uusi etu jäsenille

Škoda jälleen mukana hyvän mielen Saimaa Cycle Tourilla

Ajankohtaista & Uutta

Kaikki Škodat valmistetaan pian hiilineutraalisti

Vastuullisuus