22.5.2024
Välähdyksiä tulevasta Škoda Elroqista – katso video Ajankohtaista & Uutta

Kompakti sähköinen katumaasturi Škoda Elroq saa ensiesittelynsä tänä syksynä, mutta jo nyt tarjoillaan välähdyksiä auton ulkonäöstä ja tietyistä yksityiskohdista. Katso myös video.

Teksti ja kuvat Škoda Auto

Škoda Elroqin muotoilusta saatiin vihjeitä jo viime vuonna, kun kuudesta lähivuosina esiteltävästä Škodan täyssähkömallista julkaistiin autoveistokset. Ensimmäisten siluettikuvien lisäksi Škoda paljastaa tulokkaasta nyt muutamia yksityiskohtia.

”Škoda Elroq on ensimmäinen uutta Modern Solid -muotokieltä ilmentävä Škoda-automallimme”, Škoda Auton muotoilujohtaja Oliver Stefani kertoo.

Elroqin keulaa hallitsevat kahteen yksikköön jaetut ajovalot. Nokkapeltiin näkyvälle paikalle sijoitettu Škoda-tekstilogo korostaa Škodan brändi-ilmettä. Innovatiivinen Tech-Deck Face -etumaski on moderni, tunnistettavissa oleva sirompi ja leveämpi uudelleentulkinta jäähdyttimen perinteisestä Škoda-säleiköstä. Elroqiin tarjolla olevat kookkaat vanteet korostavat auton vankkaa olemusta ja huippumodernit Matrix LED -ajovalot viimeistelevät sen näyttävän ilmeen.

Škoda Elroq on Enyaqin ja Enyaq Coupén ohella Škodan kolmas automalli, joka perustuu Volkswagen-konsernin skaalautuvaan sähköautojen perustekniikkaan (MEB).

Haluatko pysyä ajan tasalla ja saada uusimmat Elroq-uutiset suoraan sähköpostiisi?

Tilaa Škoda Elroq -uutiskirje tästä!

Škoda Elroqin valot loistavat yössä – katso video (alla)

Lue myös nämä

Kaikkien aikojen Kodiaq

Ajankohtaista & Uutta

MyŠkoda-sovellus sisältää nyt entistä enemmän toimintoja

Ajankohtaista & Uutta

Veistokset kertovat tulevasta ‒ näin ne syntyvät

Ajankohtaista & Uutta