1.11.2023
Paluu Škoda-kesään 2023 – hetkiä, joista syntyi tarinoita Ajankohtaista & Uutta

Kesästä 2023 muistuvat mieleen kilometrit, jotka veivät unohtumattomiin hetkiin. Olimme mukana muun muassa 2023 Jääkiekon MM-kisoissa Tampereella, Asuntomessuilla Loviisassa, Saimaa Cycle Tourilla järvi-Suomessa, purjehdustapahtumassa Hangossa ja Suomen MM-rallissa Jyväskylässä. Tervetuloa mukaan!

Tekstit Sari Okko, Kuvat Esko Tuomisto

Jääkiekon MM-kisa-huumaa Tampereella

Toukokuu huipentui jo toista vuotta peräkkäin 2023 Jääkiekon MM-kisoissa Tampereella. Škoda toimitti kisaorganisaation käyttöön jälleen näyttävän joukon täyssähköautoja ja ladattavia hybridejä. Kaikki autot oli teipattu kisavärein ja Škoda-logoin.

Škoda on toiminut jääkiekon MM-kisojen yhteistyökumppanina yli 30 vuotta. Škodalla onkin hallussaan urheilulajien maailmamestaruuskisojen historian pisimpään, yhtäjaksoisesti jatkuneen virallisen pääsponsorin maailmanennätys. Yhteinen matka jatkuu ainakin vuoteen 2027 saakka. Vuoden 2024 Jääkiekon MM-kisat pelataan Škodan kotimaassa Tšekissä.

2023 Jääkiekon MM-kisojen kisahuuma on startannut

Ajankohtaista & Uutta

Virtuaalista ja todellista jääkiekkohauskaa – hyppää mukaan tunnelmiin

Ajankohtaista & Uutta

Koteja ja koeajoja Asuntomessuilla

Asuntomessut Loviisassa olivat avoinna 7.7.-6.8.2023. Uusien kotien ohella tarjolla oli liikkumisen elämyksiä. Asuntomessuja emännöi merellinen Loviisa, jonka Kuningattarenrannan asuinalueella oli nähtävänä 25 erilaista kohdetta pientaloista paritaloihin ja kerrostalohuoneistoista kelluvaan omakotitaloon.

Mukana oli tuttuun tapaan myös Škoda omalla osastollaan, jossa messuvieraat pääsivät tutustumaan mallistoon ja koeajamaan muun muassa Enyaq-täyssähköautoja. Tänä vuonna koeajoja varten oli suunniteltu maisemareitti, jossa koeajajille ja Škoda-autoilijoille oli tarjolla pieniä kesäisiä messuyllätyksiä.

Vielä ehdit Asuntomessuille Loviisaan – tutustu tunnelmiin

Ajankohtaista & Uutta

Hyvän mielen kilometrejä järvi-Suomessa

Kun noin 2500 pyöräilijää polkaisi vauhtiin viidellä eri matkalla kahden päivän aikana, ilmassa oli suuren urheilujuhlan tuntua. Saimaa Cycle Tour poljettiin jo kolmatta kertaa 7.-8.7.2023.

Tässä tapahtumassa ei ajettu kilpaa, vaan nautittiin maailman kauneimmista järvimaisemista, yöttömästä yöstä ja elämyksellisistä kilometreistä. Maalissa jokainen oli voittaja saadessaan kaulaansa mitalin. Mukana oli ennätyksellinen pyöräilijäjoukko ympäri maailmaa – Euroopasta, Yhdysvalloista, Australiasta, Thaimaasta, Keniasta, Egyptistä ja Arabiemiraateista.

Škoda toimi tapahtuman pääyhteistyökumppanina, mikä näkyi vahvasti niin tapahtumatorilla, katukuvassa kuin pyöräilyreiteillä. Enyaq-täyssähköautot turvasivat pyöräilijöiden matkaa etuautoina, toimivat huoltoautoina ja kuljettivat organisaation henkilöstöä.

Saimaa Cycle Tourilla ajettiin hyvän tuulen kilometrejä

Ajankohtaista & Uutta

Tuulen voimalla kohti MM-kisoja 2024

Suomi järjestää kansainväliset purjehduksen Europe Class MM-kisat Hangossa kesällä 2024. Pääyhteistyökumppanina mukana on Škoda Suomi. Yhteistyö julkistettiin aurinkoisessa Alfons Håkans Hangon regatassa 8.7.2023.

”Olemme hyvin ylpeitä mahdollisuudestamme päästä mukaan Europe Class MM-kisoihin 2024. Purjehdus jos mikä on vastuullista liikkumista, ja tällä tiellä on myös autoteollisuus. Haluamme tukea nuoria heidän harrastuksissaan ja olla mukana ihmisten elämässä. Olen erittäin iloinen, että kilpailu järjestetään juuri Hangossa, joka täyttää ensi vuonna 150 vuotta”, Helkama-Auton Oy:n toimitusjohtaja Maija Koskela kertoi.

Nyt ajetaan tuulen voimalla – mukana myös Škoda

Ajankohtaista & Uutta

Škoda oli jälleen MM-rallin virallinen automerkki

Maailman nopeimpana rallina tunnettu Suomen MM-ralli eli Secto Rally Finland ajettiin tuttuun tapaan Jyväskylässä 3.-6.8.2023. Škoda näkyi monin tavoin kisan virallisena automerkkinä niin rallitaipaleilla, huoltoparkissa, varikolla, tapahtumatorilla kuin kaupunkikuvassa.

Škoda Fabia RS Rally2 -autoilla kisataipaleille starttasivat Škoda Motorsport Suomen kuljettajina TGS Worldwide -tallissa ajavat autokunnat Lauri Joona-Tuukka Shemeikka ja Mikko Heikkilä-Samu Vaaleri sekä Toksport-tallissa ajava Sami Pajari-Enni Mälkönen.

Mukana oli myös TGS Worldwide -tiimin tämän vuoden Škoda-mekaanikkokaksikko Sara Strandling ja Janne Puronen. He osoittivat, miten merkkihuollosta voi sujahtaa vaativaan rallimaailmaan.

Rallihuumaa ja unohtumattomia kilometrejä

Ajankohtaista & Uutta

Secto Rally Finland vetää puoleensa – satoi tai paistoi

Ajankohtaista & Uutta

Nämä rallikilometrit eivät hevin unohdu

Ajankohtaista & Uutta